Raphaël Varane vindt nieuwe club en krijgt mogelijk concurrent uit Nederland

28 juli 2024, 21:53
Foto: © Imago

Raphaël Varane heeft zich verbonden aan Como. De verdediger tekent een tweejarig contract bij de Italiaanse promovendus, met een optie voor een extra jaar. Varane kreeg bij Manchester United geen nieuw contract aangeboden, ook vanwege zijn vele blessures.

Varane was in het verleden een belangrijke kompaan van Sergio Ramos bij Real Madrid, waar de twee prijs na prijs aan hun erelijst konden toevoegen. Met het Franse elftal werd Varane in 2018 wereldkampioen. Drie jaar later werd hij speler van Manchester United, waar hij de hoge verwachtingen niet echt heeft kunnen waarmaken. Wanneer hij fit was, speelde hij alles, maar hij was lang niet altijd fit.

Artikel gaat verder onder video

Het contract van Varane liep deze zomer af in Manchester en de club van Erik ten Hag besloot hem geen nieuw contract aan te bieden. Como, de club van trainer Cesc Fabregas en bovendien een van de rijkste Italiaanse clubs momenteel, wil stunten met enkele nieuwe transfers. Eerder mikte de club zijn pijlen op routinier Luka Modric, maar Varane gaat wel echt naar het noorden van Italië verhuizen.

Overigens werkt Como ook aan de komst van een Nederlandse centrumverdediger. De club heeft een bod van vijf miljoen euro uitgebracht op Kevin Diks van FC Kopenhagen. Als die transfer doorgang vindt, worden Diks en Varane dus ploeggenoten en concurrenten.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen