Van der Vaart ziet iets opmerkelijks bij Oranje: ‘Als hij veel tijd heeft, doet hij het verkeerd’

2 juli 2024, 19:07
Foto: © NOS

Rafael van der Vaart is in de rustanalyse van de wedstrijd tussen Roemenië en Nederland te spreken over de eerste helft van Denzel Dumfries. De rechtsback van Oranje, die zich veelvuldig laat zien in aanvallend opzicht, krijgt dan ook de complimenten van de oud-international.

Volg de wedstrijd tussen Roemenië en Nederland in ons liveverslag!

Artikel gaat verder onder video

“Het leek weer ergens op”, begint de analist bij NOS als hij zijn licht laat schijnen over het Nederlands elftal. “Dumfries kwam in zijn kracht en dat is écht heerlijk om te zien. Hij bleef maar gaan, al mag zijn voorzet af en toe nog wel wat beter”, gaat Van der Vaart verder.

De oud-middenvelder valt daarnaast ook iets anders op aan het spel van de Nederlandse rechtsback. “Hij moet géén tijd krijgen, want pas dan doet hij vaak de juiste dingen. Als hij téveel tijd krijgt, doet hij het verkeerd”, zegt hij. Dumfries kreeg voorafgaand aan de wedstrijd ook al complimenten van Van der Vaart en Pierre van Hooijdonk bij de NOS.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Satirische video van afgekeurd Oranjedoelpunt gaat viraal

Een satirische video van de goal van Xavi Simons tegen Frankrijk gaat viraal op sociale media.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Dat is het naar mijn idee ook een beetje. Heb bij hem altijd het gevoel dat hij maar wat doet. En dat gaat het beste zonder tijd. Met meer tijd moet je opeens gaan nadenken over wat je doet. Daarom is het bij hem vaak of heel goed, of helemaal niks. Ik denk ook dat hij daardoor vaker betrokken is bij botsingen. Hij komt wat lomp in. Eerste helft was hij daar ook meerdere malen bij betrokken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen