‘PSV stelt zich ‘keihard’ op richting PSG en wil megabedrag voor Schouten’

29 juli 2024, 13:38
Foto: © Imago/realtimes

Maandagochtend maakte L’Équipe bekend dat Paris Saint-Germain Jerdy Schouten hoog op het lijstje heeft staan. Die interesse wordt nu ook bevestigd door het Eindhovens Dagblad. Toch hebben de Parijzenaren zich nog niet voor de PSV’er gemeld.

Volgens de regionale krant hebben PSV en PSG nog geen contact gehad over Schouten, maar kan daar snel verandering in komen. Pas zodra de komst van João Neves van Benfica is gerealiseerd, zal men in het Parc des Princes bepalen of Schouten ook moet komen. Lukt de transfer van de Portugees niet, zal de middenvelder hoe dan ook een kandidaat zijn.

Artikel gaat verder onder video

Mocht PSG zich daadwerkelijk in Eindhoven gaan melden, zal de regerend landskampioen een bedrag van minstens zestig miljoen euro voor hem verlangen. Het ED spreekt van ruimte voor onderhandeling, maar dat technisch directeur Ernest Stewart zich ‘keihard’ zal opstellen richting de club uit de Franse hoofdstad of iedere andere topclub die zich gaat melden voor Schouten.

Doordat PSV zo’n enorme som verlangt voor Schouten, zijn er maar weinig clubs voor wie de komst van de Oranje-international haalbaar is. Voor de clubs die dat wel kunnen, geldt veelal dat ze op dit geen type als Schouten nodig hebben. PSG lijkt wat dat betreft een uitzondering te zijn.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ‘PSV laat oog vallen op ‘geliefd target’ in de Eredivisie bij vertrek van Schouten’

PSV heeft een oogje op NEC-middenvelder Dirk Proper, meldt het Eindhovens Dagblad.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

lol 60 mil eisen voor een speler en dan lopen zeuren dat Liverpool moet zakken

Copa
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Kom kom. Het is maar Schouten hoor. Voor Psv waardevol, maar Europees komt hij natuurlijk veel te kort. €20 mln dat kan oplopen tot €23 mln of zo iets

LCA
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

is net vader geworden, die gaat voorlopig nergens heen.

kib*
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Eerst de Johan Cruiffschaal afwerken dan mag Schouten pas weg. Een prijs is een prijs PSV. Opmerkelijk dat een speler van PSV een megabedrag moet opbrengen en over Hancko (niet meer dan 30 miljoen waard) wordt er zo veel gezeurd. Alle waar naar zijn geld, gewoon kwaliteitsverschil. Lol.

Goku
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Krotje, Schouten zijn waarde op de meeste sites is ook gewoon rond de 30 mil het zelfde geld voor Hancko, tis aan PSV wat ze vragen net als bij Feyenoord. Hoe is het gesteld met jullie spelers, al wat verkocht of nog meer zakken met de prijs?

ERIMIR
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Hij had bij PSV een fantastisch jaar en een goed ek gespeeld, maar daarvoor redelijk onbekend in Europa . Dus is € 60 mln vragen voor Schouten wellicht niet realistisch, rond de 30 a 40 mln zou zowel voor hem als PSV een heel goede deal zijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen