‘PSV laat oog vallen op ‘geliefd target’ in de Eredivisie bij vertrek van Schouten’

12 juli 2024, 18:02
Foto: © Imago

PSV heeft een oogje op NEC-middenvelder Dirk Proper, meldt het Eindhovens Dagblad. De 22-jarige middenvelder van Jong Oranje zou in beeld komen bij de Eindhovenaren als Jerdy Schouten, die een goed EK met het Nederlands elftal achter de rug heeft, deze zomer vertrekt uit Eindhoven.

De regerend landskampioen is deze transferwindow al uiterst slagvaardig geweest op de transfermarkt door onder meer Malik Tillmann, Sergiño Dest, Couhaib Driouech en Ryan Flamingo al vast te leggen en het verlengen van het contract van Ismael Saibari. Daardoor liggen de echte vraagstukken van PSV deze transfermarkt vooral op het middenveld.

Artikel gaat verder onder video

“Joey Veerman en Jerdy Schouten moeten de komende periode beslissen over een transfer, blijven bij PSV en/of het verlengen van hun contract”, schrijft Rik Elfrink. Vooral een vertrek van Schouten wordt gevreesd. De middenvelder maakte tijdens het EK een uitstekende indruk en werd al veelvuldig gelinkt aan een transfer naar Borussia Dortmund en Juventus.

Afgelopen week werd PSV al in verband gebracht met Proper van NEC, constateert het Eindhovens Dagblad. Een transfer is vooralsnog echter niet aan de orde, aangezien de Eindhoven in eerste instantie voor een grote naam willen gaan bij een vertrek van Schouten. “Proper is wel een speler die PSV goed in de gaten houdt en die geliefd is op de transfermarkt”, aldus Elfrink.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Voormalig PSV-publiekslieveling duikt op in shirt van Feyenoord

Een opvallende verschijning in de live-uitzending van de EK-talkshow van Broederliefde.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Kkorat swatcat
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

PSV zal wel weer denken dat ze Proper voor een appel en een ei kunnen ophalen maar NEC wil minstens 8 miljoen, wat gezien zijn kwaliteiten een schijntje is.

Paulito
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

8 miljoen een reel bedrag.. Proper kan nog stappen zetten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen