'PSV heeft Nederlandse verdediger met prijskaartje van 20 miljoen euro op de korrel'

1 juli 2024, 21:30
Foto: © Imago

Bij PSV rekent men voor komend seizoen niet meer op de diensten van André Ramalho. De Eindhovenaren zijn daarom druk bezig met het zoeken naar een opvolger en zien in Liverpool-speler Sepp van den Berg een zeer interessante optie, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De 22-jarige verdediger moet net als FC Utrecht-speler Ryan Flamingo de overstap maken naar de landskampioen.

Van den Berg kende bij FSV Mainz 05 een prima seizoen en kan daardoor rekenen op de nodige belangstelling. Zo hebben meerde clubs inmiddels geïnformeerd bij Liverpool naar de centrale verdediger die nog tot medio 2026 vastligt bij de nieuwe club van trainer Arne Slot. The Reds zouden echter een transfersom verlangen die te gortig zou zijn voor PSV. Volgens bronnen verlangt de Engelse topclub een bedrag van liefst twintig miljoen euro voor Van den Berg.

Artikel gaat verder onder video

Overigens staat Van den Berg al jaren op de lijstjes van PSV en probeerde de landskampioen de centrale verdediger vijf jaar geleden al als jeugdspeler in te lijven. Volgens het Eindhovens Dagblad sprak de verdediger destijds met PSV, maar maakte hij vervolgens een andere keuze.

Transfer van de lange adem

Volgens Voetbal International kan het wel eens zo zijn dat PSV een lange adem nodig heeft, mocht het vol inzetten op de komst van Van den Berg. Het weekblad wijst hierbij op de transfer van Jerdy Schouten, die vorig seizoen overkwam van het Italiaanse Bologna. Doordat Schouten en zijn zaakwaarnemer Frank Schouten (geen familie) aangeven dat de Nederlander alleen naar PSV wilde, betaalden de Eindhovenaren minder dan het bedrag dat Bologna verlangde voor Schouten. Het toeval wil dat Frank Schouten ook de zaakwaarnemer is van Van den Berg.

PSV wil ook nog altijd Flamingo

Naast Van den Berg hoopt PSV ook nog altijd Flamingo te kunnen losweken bij FC Utrecht. De onderhandelingen met FC Utrecht over de overgang van de centrale verdediger annex middenvelder duren maar voort en nog altijd is PSV er niet in geslaagd om een akkoord te bereiken met de club uit de Domstad. In een eerder stadium werd ook Jeremiah St. Juste, die onder contract staat bij Sporting Portugal, gelinkt aan de Eindhovenaren, maar die belangstelling lijkt momenteel niet meer actueel.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Voormalig PSV-publiekslieveling duikt op in shirt van Feyenoord

Een opvallende verschijning in de live-uitzending van de EK-talkshow van Broederliefde.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Ze schakelen door bij de club van Stratumseind, wat een topper die TD van hen Earnie Stewart. Aan het begin van de competitie staat er al een waardige selectie verwacht ik. Zoals het er nu naar uitziet zal PSV ook dit seizoen leidinggevend zijn, vanwege de rust en stabiliteit van (organisatie) van de club. Is nu wel te hopen dat de CL-ambities goed uitpakken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen