‘PSG draait compleet en weigert Simons te verkopen, huurdeal wel een optie’

23 juli 2024, 16:56
Foto: © Imago

RB Leipzig heeft vertrouwen in de komst van Xavi Simons, zo meldt Fabrizio Romano. Volgens de transferexpert heeft Paris Saint-Germain besloten dat de Oranje-international niet mag worden verkocht, waardoor de club waar hij afgelopen seizoen op huurbasis speelde zijn kans ruikt.

Simons wordt de afgelopen maanden veelal in verband gebracht met een vertrek bij PSG. De Fransen zagen de spelmaker in de zomer van 2022 naar PSV vertrekken, om hem een jaar later terug te kopen. Afgelopen seizoen werd de Oranje-international verhuurd aan RB Leipzig, waarna een definitief vertrek uit Parijs deze zomer zeer realistisch leek.

Artikel gaat verder onder video

Zo zouden onder meer Bayern München en Manchester United interesse hebben in de spelmaker, terwijl RB Leipzig al de hele zomer hoopt op een langere verhuurperiode. Inmiddels lijkt het erop dat PSG, dat biedingen van liefst negentig miljoen euro zou hebben ontvangen voor de jongeling, ervoor heeft gekozen hem niet van de hand te willen doen.

Volgens Romano staan de Parijzenaren wel open voor een nieuw tijdelijk vertrek van de Nederlander. RB Leipzig CEO Oliver Mintzlaff zou druk in gesprek zijn over de terugkeer van Simons, wat de Oost-Duitse club vertrouwen geeft dat hij ook komend seizoen in Leipzig zal spelen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 NOS Studio Fußball haalt uit naar Oranje-international: ‘Dit kan niet in het Nederlands elftal’

Aan tafel bij Studio Fußball wordt een harde conclusie getrokken over een basisspeler van Oranje.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen