‘Panathinaikos meldt zich bij Ajax voor huurdeal, maar speler wil zelf niet naar Griekenland’

23 juli 2024, 18:02
Foto: © Imago

Panathinaikos wil Owen Wijndal huren van Ajax, zo meldt De Telegraaf. De Grieken hebben zich al gemeld in Amsterdam, maar de linksback zit zelf niet te wachten op een tijdelijke overstap naar Zuid-Europa.

De interesse van Panathinaikos in Wijndal is opmerkelijk te noemen. Mocht Ajax namelijk over twee wedstrijden van FK Vojvodina winnen in de tweede voorronde van de Europa League, wacht een ronde later de winnaar van Botev Plovdiv tegen Panathinaikos.

Artikel gaat verder onder video

Het feit dat Ajax bereid is om Wijndal te verhuren, laat volgens de ochtendkrant zien hoe hoog de nood is in Amsterdam. De linksback maakt namelijk een goede indruk in de voorbereiding onder Francesco Farioli, maar zijn flinke salaris zorgt voor problemen.

Wijndal maakte in de zomer van 2022 de overstap van AZ naar Ajax. Daar wist hij in zijn eerste seizoen niet echt te overtuigen, waarna hij afgelopen seizoen werd verhuurd aan het Belgische Royal Antwerp. Tot dusver speelde de verdediger 32 officiële duels namens de Amsterdammers. Daarin scoorde hij niet, maar leverde hij wel zes assists. Het lijkt er vooralsnog op dat Ajax het komende seizoen in wil gaan met Jorrel Hato als eerste keuze op linksback, met daarachter Youri Baas. Wijndal en Borna Sosa mogen zodoende op zoek naar een nieuwe uitdaging.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ajax-'miskoop' laat zich positief zien onder nieuwe trainer Farioli

"Zou het dan toch? Krijgt hij hem aan de praat?", vraagt Mikos Gouka zich af over een speler van Ajax.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Het is toch ongelooflijk zelfs voor Wijndal is er belangstelling, zo zie je maar weer.

dilima1966
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

He doet net of alle spelers zo super in de belangstelling staan Alle clubs weten dat ajax geld nodig heeft en ja als ajax ergens geld mee kan sparen zullen ze nu bij ajax aankloppen war ajax bijna geen nee op kan zeggen

dilima1966
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Voor een club is het voordeligst om een speler te huren dan kopen helaas voor ajax omdat ze in deze situatie zitten zullen over de hele wereld nu bij ajax aan kloppen voor spelers omdat ze weten ajax heeft het financieel moelijk nu ik heb niets met feyenoord

dilima1966
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Schrijf ik dat ik voor feyenoord ben ik zeg ..ik heb niets met feyenoord professor in weet niet kunde

Goku
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Wel leuk al die belangstelling, maar er is op al die spelers nog geen bod gedaan. Het is net als kijken kijken maar niet kopen. Over 5 weken gaat de window dicht....

Goku
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

LOL stumper, nog steeds van het zolderkamertje KC

kib*
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Het geldt zeker ook voor spelers van je club Goku. Kijk maar naar de kwesties Geertruida, Gimenez, Paixao, Timbertje, Hancko. Zij zouden volgens jullie supporters miljoenen opbrengen, maar zij blijven op de transfer steken. Ik begrijp en verwacht het wel hoor.

Goku
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Krotje, het verschil is dat wij deze spelers liever zien blijven, wij hoeven niets te verkopen en gebeurd dat wel dan graag tegen de hoog mogelijke prijs. De enige die ik een transfer zou gunnen is Geertruida en daar mogen ze van mij, water bij de wijn doen. En de miljoenen die wij zouden vragen liggen niet zover af van de geschatte waarde op verschillende sites, en je ben je slechte verkoper als je de huid niet duur verkoopt. Kijk naar Ajax en die Braziliaan, bijna 100 mil, voor een speler die wat trucjes kan, maar nooit een topspeler gaat worden

Goku
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

[email protected], mee eens, geldt voor alle clubs in NL. Maar zit een verschil tussen moeten verkopen of kunnen/willen verkopen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen