Oude foto Yamal met Messi immens populair: 'Het begin van twee verhalen'

9 juli 2024, 15:57
Foto: © Imago

De laatste dagen zijn er oude foto's opgedoken waarop Leo Messi te zien is die Lamine Yamal als baby vasthoudt. Is dit het geheim waarom de Spaanse aanvaller zo goed is geworden?

De Spaanse krant SPORT maakte in 2008 een kalender, waarop foto's met FC Barcelona-spelers te zien waren. Dit was voor een goed doel: namelijk UNICEF, dat toen ook shirtsponsor was van de Catalaanse club. De ouders van Yamal hadden hem voor deze kalendershoot aangemeld, waarna de gelukkige Spanjaard gekoppeld werd aan voetbalicoon Leo Messi. Nu is Yamal zestien en speelt hij een belangrijke rol op het EK in Duitsland.

Artikel gaat verder onder video

Yamal was toentertijd bijna zes maanden oud en kreeg op de foto een bad van Messi. Joan Montfort was op dat moment de fotograaf. Hij vertelt: "Messi is best introvert en verlegen. Opeens moest hij zich 'normaal' gedragen met een baby en een plastic bad. De fotoshoot gin moeizaam; hij wist niet hoe hij de baby moest vasthouden. Het kostte bloed, zweet en tranen. Dat de twee nu samen iconen zijn, is toeval, geluk speelt een grote rol." De vader plaatste de foto's op Instagram met het onderschrift: "Het begin van twee verhalen."

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen