Ontevreden PSV’er wil snel vertrekken: club uit Engeland toont concrete interesse

29 juli 2024, 16:48
Foto: © Imago

Joël Drommel wil deze zomer vertrekken bij PSV, zo weet het Eindhovens Dagblad maandagmiddag te melden. De doelman heeft zijn vertrekwens uitgesproken en is niet meer tevreden met zijn situatie bij de regerend landskampioen, waar hij genoegen moet nemen met een reserverol achter Walter Benítez.

Drommel kwam in seizoen 2021/22 voor 3,5 miljoen euro over van FC Twente en was in eerste instantie eerste keus onder de lat van PSV. Door een aantal ongelukkige wedstrijden verloor de goalie zijn plek aan Yvon Mvogo. In het seizoen daarna werd Benítez naar Eindhoven gehaald en moest Drommel genoegen nemen met een reserverol.

Artikel gaat verder onder video

De doelman maakte recent de balans op en kwam tot het besluit dat hij wil vertrekken. Hoewel Drommel nog tot medio 2026 onder contract staat, is hij bereid om een deel van zijn huidige salaris in te leveren. PSV wil nog een transfersom voor de keeper, maar het is niet bekend hoe hoog de biedingen moeten zijn.

Drommel, die zich altijd zeer correct heeft opgesteld binnen de club, wil PSV het liefst ‘via de koninklijke weg’ verlaten. Mogelijk gaat hij voor een avontuur in de Engelse Championship, waar een club concrete interesse in hem heeft. Een binnenlandse transfer is volgens het ED ‘niet aannemelijk’.  

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ‘PSV laat oog vallen op ‘geliefd target’ in de Eredivisie bij vertrek van Schouten’

PSV heeft een oogje op NEC-middenvelder Dirk Proper, meldt het Eindhovens Dagblad.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Haha Drommel. Ik snap dit soort gasten niet. Je bent goed voor Twente, je bent geen topper, je wordt gewaardeerd en toch besluit je het hoger op te zoeken. Als we bijv naar Feyenoord kijken dan zien we Hancko, die duidelijk maakt dat hij graag weg wil en dit ook aan kan, dan heb je Geert Truida, die kan hoger op echt niet aan en kiest gewoon eieren voor zijn geld en blijft gewoon in Rotterdam voor altijd. Dat had Drommel ook moeten doen

ERIMIR
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Ik lees uit het verhaal niet dat hij het hoger wilt gaan opzoeken. Hij wilt gaan keepen en niet meer reserve staan. Hij is zelfs bereid om salaris in te leveren. Hieruit kan je opmaken dat hij niet naast zijn schoenen loopt. Ik begrijp dat en kan alleen maar waardering daarvoor opbrengen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen