‘Onderhandelingen over De Ligt gepauzeerd, Bayern en Man United weigeren elkaar te naderen’

19 juli 2024, 19:30
Foto: © Imago

De onderhandelingen tussen Bayern München en Manchester United over de transfer van Matthijs de Ligt zijn gepauzeerd, zo meldt Florian Plettenberg van het Duitse Sky. Beide clubs zijn standvastig in hun waardering van de verdediger en weigeren aan elkaar toe te geven.

Volgens Plettenberg is De Ligt nog altijd een kandidaat om de verdediging van Manchester United te komen versterken. Donderdag maakte de club van Erik ten Hag de komst van de achttienjarige Leny Yoro wereldkundig, maar ook de Nederlandse verdediger zou nog altijd hoog op het lijstje staan op Old Trafford.

Artikel gaat verder onder video

Voorlopig zijn United en Bayern elkaar nog altijd niet genaderd in de onderhandelingen en lijkt het er ook niet op dat een van beide clubs water bij de wijn wil doen. Daarom is er nu voor gekozen de gesprekken over de transfer van De Ligt te pauzeren. Bayern zou een bedrag van vijftig miljoen plus bonussen verlangen voor de verdediger, terwijl Manchester United aan een lager bedrag denkt.

Zolang De Ligt niet wordt verkocht door Bayern, heeft dat invloed op de rest van de transfers die de Duitse recordkampioen wil doen. De nummer drie van het afgelopen Bundesliga-seizoen zit namelijk al langere tijd achter Jonathan Tah van Bayer Leverkusen aan, maar zijn komst kan pas worden gerealiseerd als de Nederlander is vertrokken.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 NOS Studio Fußball haalt uit naar Oranje-international: ‘Dit kan niet in het Nederlands elftal’

Aan tafel bij Studio Fußball wordt een harde conclusie getrokken over een basisspeler van Oranje.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

ERIMIR
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Het is vervelend voor De Ligt, dat hij als speelbal wordt gebruikt door Bayern en MU. Ik hoop voor hem dat hij een goede club vindt waar hij beter gewaardeerd wordt en voldoende speeltijd krijgt om zich verder te ontwikkelen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen