Lang veroorzaakt woede op social media met opzienbarend fragment bij ESPN

18 juli 2024, 16:26
Foto: © Imago

Noa Lang is heel overtuigd van zijn eigen kunnen. In gesprek met ESPN krijgt de aanvaller van PSV de vraag om pas wat te zeggen wanneer er een naam van een linksbuiten wordt genoemd die hij beter vindt dan hemzelf. Daarbij laat de rechtspoot vele namen van onder meer wereldsterren de revue passeren, om vervolgens aan te geven dat hij zichzelf de beste vindt.

“Blijf stil tot je een betere linksbuiten hoort dan Noa Lang”, is de opdracht die Lang krijgt voor de camera van ESPN. Vervolgens houdt hij zijn mond wanneer hij de namen van Osame Sahraoui, Crysencio Summerville, Igor Paixão en Steven Bergwijn hoort, waarmee hij zich in ieder geval de beste linksbuiten van de Eredivisie noemt.

Artikel gaat verder onder video

Vervolgens gaat het nog een stapje verder, wanneer Karim Adeyemi, Jérémy Doku, Jadon Sancho, Marcus Rashford, Jack Grealish, Nico Williams, Neymar en Vinícius jr. worden genoemd en Lang ook hier stil blijft. Wel begint hij gedurende deze reeks namen steeds meer te grijnzen. “Ik ben de beste”, zegt hij uiteindelijk, waarna hij heel hard begint te lachen.

Gebruikers in de reacties op X zijn niet zo te spreken over het fragment van Lang. “Ik ben bang dat hij het echt denkt”, schrijft iemand. Een ander geeft aan dat ze “allemaal beter zijn”. Een derde gebruiker kan ook niet om de video lachen. “Vanaf Doku mag hij de veters nog niet strikken van al die gasten”, klinkt het.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ‘PSV laat oog vallen op ‘geliefd target’ in de Eredivisie bij vertrek van Schouten’

PSV heeft een oogje op NEC-middenvelder Dirk Proper, meldt het Eindhovens Dagblad.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

En iedereen maar happen! Hopelijk schiet hij NL naar de WK overwinning over 2 jaar. Daarna mag hij misschien in dat laatste rijtje.

Goku
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Je zult hem maar in je ploeg hebben

PaulWitlox14
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bij ESPN zouden ze beter moeten weten. Je stelt de vraag aan Noa Lang. Wat wil je dan horen. Ja duh..... de vraag stellen is hem beantwoorden toch. En dan denk ik niet dat Lang denkt dat hij de beste is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen