Nikki van Esch zet streep door transfer Wout Weghorst: ‘Ze wil daar niet wonen’

24 juli 2024, 20:04
Foto: © Instagram @nikkivanesch

Wout Weghorst staat volgens diverse Turkse media in de belangstelling van Trabzonspor, maar de kans lijkt klein dat de Nederlandse spits van Burnley zijn loopbaan aldaar voortzet. Volgens zaakwaarnemer Mithat Halis ziet Weghorsts vriendin Nikki van Esch het namelijk niet zitten om in Trabzon te wonen.

Mithat Halis is een bekende Turkse zaakwaarnemer die nauw betrokken is bij transfers binnen Turkije. Hij is zelf niet de officiële agent van Weghorst, maar was in 2022 bijvoorbeeld wel als intermediair betrokken bij de tijdelijke overgang van de aanvaller van Burnley naar Besiktas.

Artikel gaat verder onder video

Tegenover Radyospor sluit Halis een transfer van Weghorst naar Trabzonspor woensdag uit. “Er is niemand die Weghorst liever naar Trabzon zou zien komen dan ik, want ik zou meer geld verdienen aan de transfer dan toen ik hem naar Besiktas bracht”, zegt de agent. “Maar ik acht de kans klein dat het gaat gebeuren. De vriendin van Weghorst is niet gecharmeerd van het idee dat zij in Trabzon gaat wonen.”

Halis legt uit hoe Besiktas’ technisch directeur Ceyhun Kazanci in 2022 alles in het werk stelde om Weghorst tijdelijk naar Besiktas te halen. “Hij heeft de vriendin van Weghorst een maand lang rondgeleid in Istanbul. Toen was ze overtuigd. Als Trabzon dit voor elkaar krijgt, is een transfer misschien reëel.”

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Tiptop
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Verstandig meisje. Als de vrouw van Luuk het ook zo ziet !

Trabzonspor61
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Nou, Als ze niet in Trabzon wil wonen dan blijft maar in Nederland wonen. En laat ze haar vriendje in Trabzon spelen. Wie ons niet wil,willen wij ook niet.

Nachtburgemeester
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Hij komt niet naar Trabzon hij blijft gewoon bij zijn meisje en dat zouden nog veel meer jongemannen moeten doen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen