'Memphis kan naar Italië, maar lijkt zelf nog niet overtuigd'

14 juli 2024, 13:10
Foto: © Imago

Memphis Depay mag zich volgens Italiaanse media verheugen in de belangstelling van Como. De ambitieuze club van trainer Cesc Fàbregas, die afgelopen seizoen promotie naar de Serie A wist te bewerkstelligen, heeft de aanvaller die transfervrij vertrekt bij Atlético Madrid vooralsnog echter niet weten te overtuigen.

Como lijkt het eerste succes op de transfermarkt reeds te kunnen vieren: volgens Tuttosport zal Raphaël Varane 'begin volgende week' zijn handtekening onder een tweejarig contract gaan zetten. De Fransman, die jarenlang indruk maakte bij Real Madrid, verlaat het Manchester United van Erik ten Hag nadat hij in Engeland uit zijn contract liep.

Artikel gaat verder onder video

Daarnaast zou Como graag een grote naam aan de aanval toevoegen. De club richt zich wederom op transfervrije spelers en is zodoende bij Memphis uitgekomen. "Hij lijkt op dit moment niet al te overtuigd", schrijft het medium er echter bij. Een voormalig United-ploeggenoot van Memphis lijkt wél oren te hebben naar Como: met Anthony Martial zouden momenteel gesprekken worden gevoerd.

Verder kijkt de club van Fàbregas nadrukkelijk naar de Spaanse markt. Zo heeft Como met Pau López (gehuurd met optie tot koop van Olymique Marseille) en Pepe Reina twee ervaren landgenoten van de oud-wereldtopper aangetrokken en komt Alberto Moreno - eveneens in eerste instantie op huurbasis - over van Villarreal. Bovendien is de club in onderhandeling over de komst van middenvelder Rodri Sánchez, die voor zes miljoen euro moet overkomen van Real Betis en een vierjarig contract wordt voorgeschoteld.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Voormalig PSV-publiekslieveling duikt op in shirt van Feyenoord

Een opvallende verschijning in de live-uitzending van de EK-talkshow van Broederliefde.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Memphis mag heel blij zijn als hij nog in een topcompetitie aan de gang mag lijkt mij. Como kan wel eens een leuk project worden. Verraste gisteren enorm met de transfer van Varane.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Hij kan natuurlijk nog even in de wachtkamer gaan zitten en hopen op een club uit Turkije of uit de zandbak. Hoogstwaarschijnlijk zijn daar de salarissen meestal wat hoger (!). Maar als ik hem was zou ik niet te lang aarzelen, want anders wordt het......................!

ERIMIR
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Memphis Depay is niet in de luxepositie om te kunnen kiezen voor een grote club na zijn volledig mislukte optreden dit ek. Het enige wat opviel van zijn spel was zijn zweetband.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen