‘Maurice Steijn na Ajax-debacle weer in beeld om hoofdtrainer te worden’

4 juli 2024, 09:23
Foto: © Imago

Maurice Steijn is in beeld om René Hake op te volgen bij Go Ahead Eagles. De oefenmeester, die zich met de Deventenaren plaatste voor de voorrondes van de Conference League, vertrekt naar Manchester United om daar assistent van Erik ten Hag te worden.

Naast Steijn behoren ook Marcel Keizer en Bas Sibum tot de opties om Hake op te volgen bij Go Ahead Eagles. “In eerste instantie zeg je: een ervaren man, maar we moeten ook kijken wat er beschikbaar is”, legt technisch manager Paul Bosvelt uit in gesprek met RTV Oost. “Ik zie die namen ook voorbijkomen en ze worden niet voor niets genoemd. Het zijn logische namen.”

Artikel gaat verder onder video

Het vertrek van Hake komt voor Go Ahead Eagles niet op een heel fijn moment. Over drie weken spelen de Deventenaren namelijk al de Europese wedstrijd tegen SK Brann. “We hopen zo snel mogelijk een vervanger te presenteren. Het moet iemand worden die zich kan vinden in de werkwijze die er nu grotendeels staat, het zou gek zijn om alles over een andere boeg te gooien.”

Mocht de keuze op Steijn vallen, zal de oefenmeester voor het eerst sinds zijn mislukte avontuur bij Ajax weer aan de slag gaan. Hij stond begin afgelopen seizoen slechts elf duels aan het roer bij Ajax, maar in die tijd maakte de club een aantal dieptepunten mee, waaronder het bezetten van de laatste plaats in de Eredivisie en een 0-4 nederlaag op eigen veld tegen aartsrivaal Feyenoord.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Alex Kroes dreigt de plank volledig mis te slaan bij Ajax

"Dit zou écht een enorme fout zijn", klinkt een waarschuwing aan Ajax van Tomislav Filipovic.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Dat is wel goed voor hem. Een mooi klein clubje waar niet gelijk je kop op het hakblok ligt als je een mis stap maakt. Daar kan hij gewoon laten zien dat hij gerust wel een redelijke trainer is

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen