Marciano Vink waarschuwt PSV: ‘Het zou mij verbazen als hij geen transfer maakt’

15 juli 2024, 23:24
Foto: © Imago

Marciano Vink denkt dat Jerdy Schouten deze transferzomer een stap hogerop gaat maken, zo laat hij weten bij Voetbalpraat van ESPN. De middenvelder van PSV speelde namens het Nederlands elftal een uitstekend EK in Duitsland en heeft zich daarmee in de kijker gespeeld bij de Europese top.  

Bij het praatprogramma delen Jan Joost van Gangelen, Jeroen Elshoff, Willem Vissers en Marciano Vink hun Elftal van het EK. Schouten krijgt een uitverkiezing bij Vink. “Ik vind dat zó knap. Ik had niet gedacht dat hij de rol van Frenkie de Jong zo bizar goed zou overnemen. Ik heb zó genoten van Schouten, dat meen ik oprecht”, zegt de analist.

Artikel gaat verder onder video

Van Gangelen vraagt zich af of Schouten deze zomer een toptransfer gaat maken. “Zou het je verbazen als hij niet wordt opgehaald bij PSV?” Vink reageert stellig: “Dat zou me zeer verbazen. Als je kijkt naar een Internazionale of een top-vijf-club in Engeland. Die zoeken iemand die de bal niet verliest, maar ook iemand die met gemak mensen tussen de linies kan vinden.”

“Ik snap bij wijze van spreken niet dat Arsenal hem niet morgen ophaalt. Dat soort clubs zoeken op die positie wel zo’n type”, sluit Vink af.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ‘Arne Slot raakt gecharmeerd en dwarsboomt transferplannen PSV’

Liverpool-trainer Arne Slot wil een van zijn spelers graag in de voorbereiding in actie zien en dus nog niet naar PSV sturen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De rol van Frenkie? Vulde Schouten niet juist de meer verdedigende rol van voorheen De Roon in? Naar mijn idee probeerde Koeman juist Reijnders en Veerman de rol van De Jong over te laten nemen. Ik weet niet of PSV heel bang moet zijn voor een vertrek. Schouten is 27 jaar en heeft al een periode in het buitenland achter de rug. De kans dat het een weloverwogen keuze was om weer in Nederland te willen 'werken' is zeer aanwezig.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen