Marc Cucurella haalt zijn gram op Instagram na Spaanse EK-zege

15 juli 2024, 07:58
Foto: © Imago

Marc Cucurella heeft na het winnen van de EK-finale zijn gram gehaald op Instagram. De Spanjaard werd voor het Europees Kampioenschap begon door Gary Neville bestempeld als de reden waarom zijn land het toernooi niet zou kunnen winnen.

Voor het EK begon liet voormalig Engels-international Neville zich negatief uit over de kansen van Spanje. Daarbij wees hij vooral naar Cucurella. “Ik denk dat hij een van de redenen is waarom ik denk dat Spanje het toernooi waarschijnlijk niet kan winnen”, liet de oud-voetballer zich optekenen.

Artikel gaat verder onder video

Uiteindelijk bleek niets minder waar te zijn. Cucurella speelde een uitstekend toernooi en kroonde zich met Spanje ten koste van Engeland tot Europees kampioen. Na afloop van de wedstrijd trok de verdediger van Chelsea naar Instagram, waar hij zijn gram haalde bij Neville. “We hebben het toernooi gewonnen Gary. Bedankt voor je aanmoediging”, schreef hij in zijn Instagram Story, waarbij hij een afbeelding van het citaat van de Engelsman plaatste.

© Imago/Instagram @cucurella3/realtimes
It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Haha, Neville gaat op vakantie. Wat een revanche van deze speler. Nu alleen nog een goede kapper vinden of een haarband

Ajacied00
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Waar zijn de tijden gebleven dat een voetballer zich niet veel aantrekt wat een ander van hem vind. Ik vind deze Cucurella na Getafe uit ook een vreselijk mannetje. Maar het is wel een hele goeie back. Ga lekker feestvieren en laat kritiek voor wat het is. Boeiend wat iemand van je vind..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen