‘Manchester United raast door en bereikt persoonlijk akkoord met gewilde middenvelder’

18 juli 2024, 23:24
Foto: © Imago

Manchester United is rond met Manuel Ugarte en zijn zaakwaarnemer, zo weet Fabrizio Romano. De club van Erik ten Hag zal nu verder onderhandelen met Paris Saint-Germain om de komst van de Uruguayaanse middenvelder te realiseren.

Donderdagavond maakte Manchester United de komst van Leny Yoro bekend. Volgens Romano heeft die transfer ervoor gezorgd dat de onderhandelingen met Ugarte in een stroomversnelling zijn beland. Jorge Mendes is namelijk de zaakwaarnemer van beide spelers en zou tijdens de onderhandelingen over de overstap van Yoro ook hebben gesproken over de contractvoorwaarden van de middenvelder, waarbij er volgens Romano een akkoord is bereikt.

Artikel gaat verder onder video

Ugarte zou zelf graag de overstap naar Manchester United maken, ondanks het gebrek aan Champions League-voetbal. De middenvelder is op persoonlijk vlak al rond met de FA Cup-winnaar. Het is nu aan the Red Devils om tot een akkoord te komen met PSG. Daarbij moet het er rekening mee houden dat er ook andere clubs jacht maken op de Uruguayaan, maar door het akkoord heeft de club van Erik ten Hag een streepje voor.

Om de komst van Ugarte te kunnen realiseren, zal Manchester United minstens één middenvelder moeten verkopen. Volgens de transferexpert zijn Scott McTominay en Casemiro de voornaamste kandidaten om Old Trafford te verlaten.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 NOS Studio Fußball haalt uit naar Oranje-international: ‘Dit kan niet in het Nederlands elftal’

Aan tafel bij Studio Fußball wordt een harde conclusie getrokken over een basisspeler van Oranje.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

pwoah..weet je hoe dit overkomt joh..manchester heb al een oefenpotje verloren ...oeh oeh snel 3 spelers halen en nog voor t seizoen begonnen is maar beetje hopen dat t lukt met doorbreken..ik vind weinigs stabiels aan manchester united..duur kopen voor middelmaat die 4 jarige contracten tekenen en na een jaar alweer weg moeten..alleen brunes fernandes houd t vol..en t was in alle gevallen beter geweest als ronaldo gewoon 4 jaar in de spits stond..bweeh..2 troostprijzen zonder ronaldo..ik lach me rot..zelfs een selchte ronaldo maakt dat nog goed haha oeh ja zirkzee en en een noor met 15 doelpunten moeten de nieuwe ronaldo nieuwe van nistelrooij bij united worden..ik vind voetbal steeds leuker worden

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen