Manchester United hikt tegen vraagprijs van 70 miljoen euro aan voor droomaanwinst

23 juli 2024, 19:57
Foto: © Imago

Manchester United hikt vooralsnog tegen de vraagprijs aan die Paris Saint-Germain verlangt voor Manuel Ugarte. De doorgaans goed ingevoerde journalist Florian Plettenberg van het Duitse Sky Sport meldt dinsdagavond dat de Uruguayaanse middenvelder liefst 70 miljoen euro moet kosten.

Dat Ugarte zelf staat te springen om PSG te verruilen voor United, is inmiddels wel duidelijk. Transferspecialist Fabrizio Romano meldde vorige week al dat United persoonlijk rond is met de 23-jarige middenvelder, maar dat beide clubs elkaar nog niet hebben gevonden in een transfersom.

Artikel gaat verder onder video

Plattenberg weet nu te melden dat het United van trainer Erik ten Hag mondeling al meerdere aanbiedingen heeft neergelegd bij PSG, maar vooralsnog zonder succes. “PSG eist nog steeds minimaal 70 miljoen euro voor Ugarte, die zelf graag naar United zou vertrekken”, schrijft Plattenberg op X.

Ugarte heet er pas één seizoen opzitten bij PSG, na zijn komst in 2023 voor 60 miljoen euro voor Sporting Portugal. De Uruguayaan kende niet bepaald een succesvol debuutjaar bij de Franse club: hij was slechts 21 keer basisspeler in de Ligue 1 en 5 keer in de Champions League. Ugarte moet bij PSG in de pikorde onder anderen Warren Zaïre-Emery en Vitinha voor zich dulden.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Roy Keane maakt live op tv nare opmerking over uiterlijk van Jill Scott

Roy Keane is in de podcast Stick To Football ongenadig hard uit de hoek gekomen tegen collega Jill Scott.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen