'Manchester United en Erik ten Hag willen Arnhemmer naar Engeland halen'

9 juli 2024, 09:32   Bijgewerkt: 9 juli 2024, 11:42
Foto: © Imago

Manchester United is geïnteresseerd in Ferdi Kadioglu, zo meldt de Turkse journalist Yagiz Sabuncuoglu. De linksback van Fenerbahce, die eerder bij NEC Nijmegen speelde, moet op termijn basisspeler worden onder Erik ten Hag.

Volgens Sabuncuoglu is United 'zeer geïnteresseerd', maar is er nog geen contact gelegd tussen beide partijen. Er wordt ook nog geen bod klaargemaakt, maar de Arnhemmer staat op de lijst van transferkandidaten. Vertegenwoordigers van de Engelse topclub zullen ergens in de komende dagen een gesprek gaan voeren met de speler ofwel zijn zaakwaarnemers.

Artikel gaat verder onder video

De Turkse journalist meldde eerder dat Borussia Dortmund geïnteresseerd zou zijn in de handtekening van de Nederlands-Turkse linksback, maar die kijken ondertussen verder. Zij vinden het prijskaartje van dertig miljoen euro, wat Fenerbahce aan hem gehangen heeft, te gortig.

Kadioglu werd geboren in Nederland, maar besloot voor het Turkse elftal uit te komen. Onlangs was hij basisspeler op het EK. Tussen 2016 en 2018 speelde de nu 24-jarige verdediger 70 duels voor NEC. Hij kan op veel posities uit de voeten en zou in Manchester de strijd moeten aangaan met Diogo Dalot en Aaron Wan-Bissaka.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Topscorers EK 2024: de stand in de strijd om de Gouden Schoen

Hier vind je de volledige stand in de strijd om de Gouden Schoen van het EK 2024.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Ik ben een fan van Kadioglu, bij Jong Oranje al. Deze wingback heeft een stel longen...geweldig...en hij is goed in een aanvallende combinatie of in een overlap, typische Ajaxback.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen