‘Manchester United doet nieuw bod op voormalig PSV’er, geen invloed op transfer De Ligt’

9 juli 2024, 08:53   Bijgewerkt: 28 juli 2024, 14:19
Foto: © Imago/realtimes

Manchester United heeft een nieuw bod gedaan op voormalig PSV-verdediger Jarrad Branthwaite, zo schrijft Everton-defender-Jarrad-Branthwaite-Marseille-close-Mason-Greenwood.html" tt-mode="url">The Daily Mail. De FA Cup-winnaar kijkt dus niet alleen naar Matthijs de Ligt, maar ook nog steeds naar de Everton-verdediger om de achterhoede te versterken.

Volgens de krant zou Manchester United een bedrag van 45 miljoen pond (omgerekend 53,2 miljoen euro) overhebben voor Branthwaite, dat met bonussen kan oplopen tot 50 miljoen pond (59,1 miljoen euro). Dit zou echter nog altijd niet voldoende zijn voor Everton, dat een duizelingwekkende som van 70 miljoen pond (82,8 miljoen euro) verlangt voor de verdediger.

Artikel gaat verder onder video

Toch hoopt de club van Erik ten Hag om Everton met het nieuwe bod te overtuigen de talentvolle mandekker te laten gaan. Mocht het daarin slagen, zal er alsnog een poging worden ondernomen om Matthijs de Ligt over te nemen, terwijl ook Joshua Zirkzee binnenkort moet tekenen op Old Trafford. The Red Devils verwachten een bedrag van 43 miljoen pond (50,9 miljoen euro) over te moeten maken aan Bayern München voor de verdediger.

Om al deze transfers daadwerkelijk af te kunnen ronden, zal Manchester United eerst een speler moeten verkopen om aan de financiële eisen van de Premier League te voldoen. De voornaamste kandidaat hiervoor is de controversiële Mason Greenwood, die afgelopen seizoen werd verhuurd aan Getafe. De nummer acht van de Premier League zou een aanbieding van 27 miljoen pond (31,9 miljoen euro) plus een mooi doorverkooppercentage hebben ontvangen van Marseille, dat Lazio, Atlético Madrid en Valencia te snel af wil zijn.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Basten opnieuw kritisch op grootste zondebok van 2022: 'Hij heeft zich niet ontwikkeld'

Marco van Basten toont zich nog altijd kritisch op Virgil van Dijk, de aanvoerder van het Nederlands elftal.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Branthwaite en De Ligt het nieuwe CV duo bij MU? In ieder geval beter dan dat gestuntel van Harry McGuire.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen