‘Manchester United dicht bij akkoord over vertrek verdediger, transfer Mazraoui nadert’

31 juli 2024, 09:40
Foto: © Imago/realtimes

Manchester United en West Ham United hebben een principeakkoord bereikt over de overgang van Aaron Wan-Bissaka, zo meldt Sky Sports. Zodra die deal is afgerond kan de FA Cup-winnaar Noussair Mazraoui van Bayern München vastleggen.

Manchester United wist maandag tot een akkoord te komen met Mazraoui over een transfer, nadat een dag eerder een deal werd gesloten met Bayern München. Toch kon de overstap nog niet worden afgerond, aangezien de club van Erik ten Hag eerst ruimte moet maken in de selectie door Wan-Bissaka te verkopen.

Artikel gaat verder onder video

Inmiddels is het vertrek van de rechtsback van Old Trafford zo goed als rond. Volgens het bovengenoemde medium hebben Manchester United en West Ham United op veel aspecten van de deal een principeakkoord bereikt. De invulling van de overeenkomst en de totale transfersom wordt nog wel over onderhandeld.

Zodra beide clubs het daarover eens zijn, kan Wan-Bissaka vertrekken en mag Ten Hag met Mazraoui zijn derde zomeraanwinst verwelkomen, nadat eerder Joshua Zirkzee en Leny Yoro naar de Premier League werden gehaald. Voor de Marokkaan ligt een contract tot medio 2029 klaar op Old Trafford.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen