‘Manchester United bereikt totaalakkoord met Bayern München over transfer verdediger’

28 juli 2024, 16:32
Foto: © Imago

Manchester United en Bayern München zijn het eens over de transfer van Noussair Mazraoui, zo weet Foot Mercato. Naar verwachting maakt de club van Erik ten Hag een bedrag van zo’n 25 miljoen euro over naar het zuiden van Duitsland.

Afgelopen week kwam naar buiten dat Ten Hag graag weer met Mazraoui samenwerkt en de Marokkaan naar Old Trafford wil halen. Ook West Ham United had interesse in de rechtsback. Lang leek het erop dat laatstgenoemde club met de verdediger aan de haal ging, maar op het laatste moment klapte de deal. Nu kan Mazraoui toch de overstap naar de Premier League maken, maar dan naar Manchester United.

Artikel gaat verder onder video

Volgens het bovengenoemde medium is het de afgelopen dagen erg snel gegaan in de transfer van Mazraoui naar Manchester. The Red Devils zouden naar verluidt een bedrag van 25 miljoen euro gaan overmaken naar de Duitsers, die de Marokkaan twee jaar geleden transfervrij oppikten bij Ajax.

Hoewel er sprake is van een akkoord, moet de definitieve overstap van Mazraoui nog even op zich laten wachten. Manchester United moet namelijk eerst Aaron Wan-Bissaka verkopen. Daarover was de club in onderhandeling met West Ham, waarmee een akkoord werd bereikt. Alleen de verdediger zelf moet nog zijn jawoord geven aan de Londenaren, maar de verwachting is dat dit gezien het geboden salaris geen probleem zal zijn.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ruud van Nistelrooij oogst nu al lof bij Manchester United: ‘Geweldig dat hij hier is’

Manchester United-talent Joe Hugill is vol lof over zijn leermeester Ruud van Nistelrooij.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Freakes
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Als eigenaar/leiding van welke club dan ook zou ik als eis neerleggen dat een nieuwe trainer maximaal 2 spelers van z’n oude club mag meenemen. Ten Hag maakt zichzelf inmiddels wel belachelijk door al die oud Ajacieden te halen (voor nóg belachelijker bedragen)

LCA
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Man United is niet in de positie om kieskeurig te zijn wat spelers betreft. Nous kan zowel op links als op rechts achterin uit de voeten en voegt zo ook nog eens veel voetballend vermogen toe aan zijn selectie. Goede keuze, goede speler, beetje blessure-gevoelig da's alles...

Ajeto!
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Na een aantal magere jaren met als dieptepunt een 8ste plek in de competitie. Gaat het de komende jaren ook niet beter worden.

Zadkine
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Ik hoorde dat ze Ferguson op Nederlandse les hebben gegooid.

Lorenzo Chiquita
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Old vergane Ajax successen bieden echt geen garantie voor de toekomst, en ze zijn allemaal te licht bevonden dan wel gebleken intussen voor het zeer snelle bonkige Engelse tempo mannenvoetbal.....

Nasalis
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Het wereldje van Ten Hag is gewoon heel erg klein

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen