Liverpool onderuit in eerste oefenduel onder Arne Slot: schitterende goal doet Reds de das om

19 juli 2024, 19:23   Bijgewerkt: 19 juli 2024, 21:47
Foto: © Imago

De eerste oefenwedstrijd van Arne Slot als trainer van Liverpool heeft een teleurstellend resultaat opgeleverd. The Reds verloren achter gesloten deuren van Championship-club Preston North End, dat met 0-1 te sterk was door een treffer van Robbie Brady.

Slot had in het oefenduel, dat op het trainingscomplex van Liverpool werd afgewerkt, de beschikking over een aantal grote namen als Dominik Szoboszlai en Mohamed Salah. Ook Sepp van den Berg, die in de belangstelling van PSV zou staan, had tegen de Championship-club een basisplaats, maar werd - net als Szoboslai en Salah - halverwege gewisseld.

Artikel gaat verder onder video

Liverpool is echter nog lang niet compleet. Spelers die ver kwamen op het EK in Duitsland - waaronder het Nederlandse trio Virgil van Dijk - Cody Gakpo - Ryan Gravenberch en Engels internationals Joe Gomez en Trent Alexander-Arnold, waren nog niet van de partij. Datzelfde geldt voor spelers als Darwin Núñez, Luis Díaz en Alisson Becker, die met respectievelijk Uruguay, Colombia en Brazilië actief waren op de Copa América.

Liverpool maakt zich nu op voor een tour door de Verenigde Staten, waar het in oefenverband zal aantreden tegen onder meer Manchester United. Slot maakt op 17 augustus zijn officiële debuut op de bank. Dan wacht het uitduel met promovendus Ipswich Town in de eerste speelronde van het nieuwe seizoen in de Premier League.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Yankuba Minteh stelt Feyenoord-supporters teleur met pijnlijke opmerking

Yankuba Minteh heeft supporters van Feyenoord teleurgesteld met een opmerking over de stad Rotterdam.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen