Kijkers willen één speler niet meer in Oranje zien: ‘Vrouwelijke versie van Memphis Depay!’

12 juli 2024, 23:38
Foto: © Imago

De Oranje Leeuwinnen bleven vrijdagavond steken op een bloedeloos gelijkspel tegen Italië Vrouwen (0-0). Met die uitslag mocht de ploeg van Andries Jonker niet klagen, zeker omdat Italië in de slotfase een penalty had moeten krijgen. Op X gaan kijkers van de wedstrijd los over de prestaties van Sherida Spitse.

Spitse, aanvoerder van de Oranje Leeuwinnen en tevens recordinternational, krijgt op sociale media bakken met kritiek te verwerken. De 34-jarige verdedigster speelde negentig minuten, maar kon weinig kijkers overtuigen. Veel volgers van Nederland Vrouwen vinden dat het tijd is voor een wissel. Over vier dagen komt de ploeg van Jonker opnieuw in actie, en dan is het nog maar de vraag of Spitse aan de aftrap verschijnt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Spitse is oude meuk, helaas kent men in de Nederlandse voetbalwereld het fenomeen van verversen niet. Speelster als Brugts en Grant en Leuchter laten al zien dat zij uit jong en modern voetbalhout gesneden zijn. Spitse is de vrouwelijk uitvoering van Daley Blind.

Cookee
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Spitse had ook een pegel op de keeper, ze neemt corners hard en strak, ze wist Miedema door een woud van spelers te bereiken, wat verder niemand lukte. Natuurlijk is ze op snelheid kwetsbaar Italie hoopt daarop. Maar Grant en Leuchter hebben nog geen rendement, geen voorzet komt bij een medespeler. Dan kan je Spitse de schuld geven, je kan ook haar specifieke kwaliteit erkennen. Snoeis en Leuchter zijn nog onopvallend, dus als je het over gekke keuzes van Jonker hebt kan je dat ook noemen verder negeert hij Fenna Kalma totaal, Beerensteijn had het gister niet. Moet ook zeggen dat Italie voetbal bijna onmogelijk maakte.

kib*
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Beernsteijn vind ik ook niet veel, betere spitsen gezien bij de andere landen.

Dragstar04
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Spitse moet er echt uit, ze komt goed weg want de 1-0 was haar schuld. Ze kan niet pingelen en ze sjokte als een oude oma over het veld, dit kan echt niet meer!!!!

Dragstar04
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Gelukkig maakte Miedema nog 1-1. Beeresteijn was goed vandaag.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen