Kijkers ergeren zich massaal aan Depay: ‘Van Dijk moet hem helemaal verrot schelden’

2 juli 2024, 19:01

Voetballiefhebbers en fans van Oranje zijn halverwege Roemenië - Nederland kritisch op Memphis Depay. Reden hiervoor zijn de bedroevende hoekschoppen en voorzetten die de aanvalsleider van Oranje afleverde in de eerste helft.

Nederland leidt halverwege met 0-1 door een doelpunt van Cody Gakpo. Toch klinkt er halverwege ook kritiek, die zich onder meer richt tot Depay. Oranje mocht in de eerste 45 minuten liefst tien keer aanleggen voor een hoekschop, maar wist daar betrekkelijk weinig uit te halen.

Depay ontfermde zich over verreweg de meeste corners, maar zijn voorzetten hielden niet over. Hij leverde in de eerste helft liefst elf voorzetten af, maar daarvan wisten er slechts drie een teamgenoot te bereiken. Dat leidt tot veel kritiek op X onder kijkers.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!