Kijkers ergeren zich aan wat commentator Frank Wielaard zegt over Cristiano Ronaldo

1 juli 2024, 22:52
Foto: © NOS

NOS-commentator Frank Wielaard heeft zich maandagavond de woede op de hals gehaald van vele voetballiefhebbers op X. De commentator liet zich in zijn commentaar nogal negatief uit over Cristiano Ronaldo en moet dat bekopen met veel kritiek op het sociale medium.

“Wat een ongelooflijke disrespect van de commentator. Praat over een legende van de sport alsof het één of andere debiel is. Natuurlijk is Ronaldo geen 25 meer, maar heb respect. Zijn waarde voor het team zal vast niet alleen in doelpunten liggen”, schrijft iemand op X. Een ander noemt Wielaard zelfs een Messi-fan.

Artikel gaat verder onder video

De 39-jarige Portugese superster kan op X zelfs op wat sympathie rekenen. “Alleen vanwege het negatieve gezwets van de commentator gun ik het Ronaldo om de winnende te maken”, valt er te lezen. Verder krijgt vooral Wielaard onderuit de zak. “Wat is die commentator een hater zeg. Ronaldo doet iets goed zegt niks. Ronaldo doet is fouts en praat er 5 minuten lang over door.”

NOS-commentator krijgt ook steun

Het is niet alleen maar negativiteit wat de klok slaat. NOS-commentator Wielaard krijgt op X namelijk ook bijval van iemand. “Tijdperk Ronaldo is volgens de commentator voorbij. Voor het eerst dat ik het eens ben met een commentator”, wordt er gepost.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 NOS-studiogasten moeten hard lachen om nieuwe ontboezeming van Marco van Basten

Marco van Basten is als EK-analist aanwezig bij de NOS, maar zijn passie ligt al geruime tijd niet meer bij het voetbal.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Tsja, dan maar potje janken om in de schijnwerpers te komen. Alles voor de aandacht bij deze jongen.

Dropkick
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Dat is gelul, die kerel is wel een landsman in hart en nieren en dat kun je van die Nederlanders niet zeggen, want hun roots liggen veelal in africa en surimama, spreken geen Nederland( pimpong) dus dat is toch ff anders hoor.

Wolf23
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Discriminerend.

Goku
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Wolf23, op welke manier?? Van de meeste liggen de roots in andere landen, Frimpong spreekt geen Nederlands. Doordat ze ook andere roots hebben ligt hun hart niet volledig bij NL, niets mis mee. Nederlanders die al 2 generatie in het buitenland wonen hebben het zelfde.

BredaTillIDie
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

En daarom huilt hij ook voor zijn Saudi Arabische club? Zijn fanboys zijn nog erger. Vonden het waarschijnlijk geweldig toen hij een telefoon uit de handen sloeg van een kind of naar SA ging terwijl hij altijd beweerde daar nooit naar toe te gaan.

FROIO
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ik vind Ronaldo ook op zn retour. En dat geeft op zich niks. Hij is nog steeds van waarde, evenals Pepe. Probleem bij Ronaldo echter is dat hij eisend is terwijl hij eigenlijk alleen nog dienend kan zijn. Dat vind overigens een groot deel van de Portugezen ook. Ik heb best respect voor die man maar ik heb absoluut niks met zijn maniertjes. Dan heb ik meer met Messi, als vond ik hem ook een minkukel op het wk. Maar de GOAT is voor mij Ronaldinho. Een genot om naar te kijken.

Dropkick
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Hij was een grote speler maar je kon zien dat het toch een tikkeltje te snel voor hem gaat, en die springkracht is wat minder, maar hij kan nog vreselijk hard schieten , als je zo'n bal tegen je borst krijgt, zijn al je ribben naar filesteinen.

Baggio
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

En ja hoor daar was huilie huilie weer allemaal gemaakt dat gegrien van hem hij is ocer de top maar wil daar zelf niet aan alles wil ie nemen maar er zijn andere spelers die het ook kunne maar hij gunt ze niks als draait om hem en ze nemen het allemaal wordt tijd dat hij stopt

jurgen😎
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

@maurice mazenier hey waarom haal je mij commentaar weg en laat je die van flapdrol staan?? wat ben jij voor een wazig mannetje

ManManMan
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Ronaldo is sinds zijn vertrek bij Real Madrid erg slecht geworden. Bij Juventus mislukt en daarna bij Manchester helemaal. Zijn avontuur in de woestijn is ook al mislukt. Portugal heeft zonder hem in de kwalificatie en in oefenwedstrijden enorm goed gespeeld. Om bang van te worden. Hij heeft nu vier zeer slechte EK wedstrijden gespeeld maar de coach durft hem niet op de bank te zetten. Elke neutrale supporter ziet dit ook en hier is geen discussie over mogelijk.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen