Journalist komt er bedrogen uit na vraag aan Farioli: 'Geen interessant onderwerp'

24 juli 2024, 17:43   Bijgewerkt: 24 juli 2024, 17:48
Foto: © Ajax

Francesco Farioli lijkt niet te willen praten over de doelmannen bij Ajax. De nieuwe coach lijkt een verrassende keuze te maken wat zijn eerste doelman betreft en pareert dan ook gelijk de vragen daarover op de persconferentie in aanloop naar het duel tegen Vojvodina van donderdagavond.

Het lijkt erop dat Farioli Remko Pasveer heeft aangewezen als de eerste doelman voor het komende seizoen. Daar zou Diant Ramaj, die zich vorig seizoen vrij goed staande hield tijdens het rampseizoen van Ajax, zich totaal niet in kunnen vinden. Mogelijk is er wat Engelse interesse voor de Duitse doelman. Op de persconferentie van woensdag krijgt Farioli de vraag van Johan Inan of hij de verschillen tussen beide keepers kan uitleggen.

Artikel gaat verder onder video

De coach lijkt zo weinig mogelijk woorden aan de keeperspositie vuil te willen maken. "Dit is geen onderwerp dat vandaag interessant is om te bespreken. We zijn hier vandaag om over Vojvodina te praten, niet om een analyse te maken van de keepers en hun sterke en minder sterke kanten."

"Kunnen we alsjeblieft blijven focussen op de wedstrijd van morgen (donderdag, red.)? Dat lijkt mij het beste." Als Inan vervolgens stelt dat dit een vrij normale vraag was, pareert Farioli gelijk. "Klopt, en dit is mijn normale antwoord. De focus ligt op Vojvodina, bedankt."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ajax-'miskoop' laat zich positief zien onder nieuwe trainer Farioli

"Zou het dan toch? Krijgt hij hem aan de praat?", vraagt Mikos Gouka zich af over een speler van Ajax.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Uitstekend Er is een persconferentie voor de wedstrijd van morgenavond. Het lijkt mij dan dat DEZE persconferentie over de wedstrijd moet gaan. Op een ander moment kan je best vragen stellen over andere onderwerpen Focus voor club en spelers Beter voorbereiden voor de journalisten

CG
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Zo is dat. Ze hebben er helemaal gelijk daarmee !!!

Allback
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Belachelijk dat hij geen uitleg geeft. De vraag is dé de vraag die leeft bij de supporters, die willen daar een reactie en uitleg over. Daarnaast gaat de vraag gewoon over de wedstrijd want het betreft de keuze in opstelling. Hij heeft een keuze gemaakt dan kun je die toch gewoon makkelijk verklaren richting de pers en daarmee ook supporters?

Allback
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

De trainer is verantwoordelijk voor de opstelling dan kan hij daar toch uitleg over geven, zeker over een opmerkelijke keuze? Of zullen we maar besluiten dat de journalisten de vragen van te voren moeten afstemmen als de vragen de trainer niet bevallen? Je weet toch wel dat de journalisten er zitten om vragen te stellen over Ajax, wat snap je daar niet aan?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen