Jordan Henderson moet fout herstellen, nadat hij op camera controversieel antwoord geeft

18 juli 2024, 09:06   Bijgewerkt: 18 juli 2024, 09:13
Foto: © AjaxTV

Spelers van Ajax zijn woensdagavond tijdens het trainingskamp op de Wageningse Berg gevraagd naar hun favoriet voor het winnen van de Ballon d'Or dit jaar. Een speler van de Amsterdammers moest terugkomen op zijn beslissing en dat was middenvelder Jordan Henderson. Hij maakte, gezien de EK-finale, een gevoelige keuze.

Als Henderson na afloop van de training van Ajax wordt gevraagd naar zijn favoriet voor het winnen van de Ballon d'Or, reageert de Engelse middenvelder stellig: "Rodri, ja", zegt Henderson zelfverzekerd. De Spaanse middenvelder was het afgelopen EK een van de grote uitblinkers aan de kant van Spanje, dat het Engeland van Henderson versloeg in de eindstrijd in Berlijn. Dat ligt logischerwijs uiterst gevoelig in het thuisland van Henderson en bij de middenvelder zelf. Mogelijk is dat de reden dat Henderson terugkomt op zijn beslissing, want even later wil hij zijn antwoord wijzigen.

Artikel gaat verder onder video

Zie ook: Ajax-spelers noemen hun favoriet voor Ballon d'Or, Kaplan verrast met keuze

"Ik wil mijn antwoord veranderen", zegt Henderson op het moment dat Ajax-doelman Diant Ramaj dezelfde vraag wordt gesteld: "Kan ik dat veranderen, is dat oké? Jude Bellingham", zegt Henderson vervolgens. Zijn landgenoot, die in zijn eerste seizoen bij Real Madrid de Champions League wist te winnen, moet volgens de Ajacied met de prestigieuze prijs aan de haal gaan.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Dan ben je in de dertig en dan ben je bang om heel Engeland over je heen te krijgen. Sneu eigenlijk. Je mag je eigen mening geven, Jordan.

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Dat is inderdaad triest zeg. Was meneertje soms bang dat hij nu helemaal niet meer wordt opgeroepen voor het nationale elftal? Hij hoeft toch niet bang te zijn dat hij gans engeland over zich heen zou krijgen want dat heeft hij al gehad toen hij liverpool verliet voor een club in Saudi-Arabië.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen