Johan Derksen onthult wat John de Mol tegen Van der Gijp zei over 'VI-boete'

30 juli 2024, 19:04
Foto: © Talpa

Johan Derksen heeft in een interview tegenover De Telegraaf voor het eerst gereageerd op de veelbesproken uitspraken van René van der Gijp. In de KieftJansenEgmondGijp-podcast haalde Gijp twee weken geleden uit naar John de Mol, die drieduizend euro van zijn salaris inhield omdat hij twee keer een uitzending van Vandaag Inside liet schieten.

Van der Gijp was tijdens de EK-marathon van Vandaag Inside Oranje twee keer afwezig. Eén keer vanwege de verjaardag van zijn zoon Nicky en de tweede keer wegens zijn eindexamenfeest. De ster van SBS6 onthulde dat hij hier de rekening voor kreeg gepresenteerd. “Dat gaat allemaal nergens over”, klaagde de oud-voetballer onder meer.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Van der Gijp onthult (fors) bedrag dat hij moest betalen voor afwezigheid bij Vandaag Inside Oranje

Derksen bekijkt het anders: “Wij verdienen een vorstelijk salaris dus dat is aanmerkelijk meer dan 1500 euro per uitzending. Hij en Wilfred hebben destijds bij de onderhandeling gezegd dat ze af en toe een avond wilden overslaan”, begint de oud-voetballer.

LEES OOK: Hélène Hendriks laat Johan Derksen ‘walgen’ tijdens De Oranjezomer

“Toen zei John de Mol: ’dat is prima, maar dan betaal je wel de gage van je vervangers’. Ik geloof dat René dat niet goed begrepen heeft”, gaat De Snor verder. Daarnaast meldde Gijp in de podcast dat hij ‘blij’ is als zijn contract is afgelopen. “Ik vind het een beetje te voorbarig om een jaar van tevoren al aan te geven dat je stopt. René zei dit in een boze bui, dat begrijp ik ook wel. Als straks alles weer lekker loopt is hij alles weer vergeten”, aldus Derksen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Gijp zet appartement te koop: opvallend lage vraagprijs, naakte vrouw hangt aan de muur

René van der Gijp heeft zijn appartement aan de boulevard van Scheveningen te koop gezet.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

rene van gool
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Gijpie heeft weer niet goed geluisterd,volgens Derksen hij heeft een inkomen van meer dan een miljoen per jaar en zeurt dan over 3000 die hij moet betalen voor twee vrije avonden Dan zegt. Hij een jaar van te Vooren dat hij er mee stopt,dit zegt hij voor de 4 keer deze geldwolf stopt niet want alleen op de bank liggen brengt geen geld in het laatje ondanks zijn aardige spaarcentje Ruim een miljoen verdienen om een paard te imiteren en dan zeggen dat hij er mee stopt dat geloofd geen hond.

ERIMIR
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Wat een dierennamen komen hier weer voorbij. Ik proef hier enige vorm van jaloezie. Voor een contract dat zij jaarlijks verdienen zou ik ook niet zo snel dat opzeggen. Deze mensen zullen voor de Mol wel veel meer opbrengen dan dat ze verdienen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen