Johan Derksen luistert naar Memphis, maar komt tot conclusie van drie woorden

1 juli 2024, 08:42
Foto: © Imago/VandaagInside

Johan Derksen is niet onder de indruk van de uitspraken van Memphis Depay tijdens de persconferentie van het Nederlands elftal. De analist van het programma Vandaag Inside Oranje doet een uitleg van Memphis over de hiërarchie binnen de selectie af als gebrabbel en wil er niet veel meer woorden aan vuil maken.

Memphis komt ter sprake in het programma Vandaag Inside Oranje op het moment dat Noa Vahle de heren informeert over de persconferentie van zondag in Wolfsburg. "Het ging vandaag over de hiërarchie binnen het Nederlands elftal", begint de sportjournaliste vanuit Duitsland. "Memphis maakt de vergelijking met 2014, toen was hij twintig jaar en speelde hij zijn eerste eindtoernooi, in een ploeg met mannen als Arjen Robben, Robin van Persie en Wesley Sneijder. Zij waren de leiders en de rest volgde. Memphis zegt dat dit nu is veranderd", geeft Vahle aan, waarna beelden van de persconferentie worden getoond: "Nu heb je spelers met veel met karakter, met ervaring, maar de mening die delen we wel", stipte de aanvalsleider van het Nederlands elftal zondagochtend op het mediamoment het verschil tussen de generaties aan.

Artikel gaat verder onder video

Als Derksen de introductie van Vahle en de antwoorden van Memphis aanhoort, kan de besnorde analist maar tot een conclusie komen: "Wat een gebrabbel", reageert de oud-voetballer, waarna de Vandaag Inside Oranje-studio begint te lachen. "Wat vermoeiend dit", zegt bargast Ben van der Burg vervolgens. "Hij wil gewoon leiders in het team, die zijn er niet, dat is hij zelf ook niet en dan krijg je dit soort antwoorden", stelt hij.

Bekijk hieronder naar het fragment tijdens de persconferentie van het Nederlands elftal en reactie van Derksen:

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Wederom een onzinnige opmerking van Derksen, en het klapvee in de studio gaat er nog om lachen ook, maar die gaan nog lachen als hij zit te schijten volgens mij

Tjon,I
Link gekopieerd!
    29
    + 1
avatar

Elk normaal mens begrijpt precies wat Memlhis bedoelt , alleen de enge,azijnzeiker ,zure vogelverschrikker,Derksen,zoon van een etnisch profilerende politieagent , begrijpt het niet. Memphis beschrijft de dynamiek van de vorige generatie met de huidige niet autoritaire dynamiek in het team . Het achterlijk gelach zegt alles over het niveau van dit programma

gtsb
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Daarom loopt het als een trein ook dat oranje En speelt memphis geweldig😴😴😴

Goku
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

😂😂😂😂😂😂😂

RobindaRobot
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Als ik de reacties op deze site een beetje volg zijn er maar weinig mensen die dhr Derksen nog serieus nemen op welk onderwerp dan ook. Het zou een opluchting zijn als ze hier hun conclusies aan zouden verbinden bij die omroep.

gtsb
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Het is vaak zo dat de vi haters vaak doorblijven zeiken. En de mensen die het ook niet overal mee eens zijn ,maar wel gewoon kijken en leuk vinden ,er na een tijdje mee klaar zijn, en niet meer of amper reageren hier. Als morgen weer een uitzending is geweest ,weet je het hier wel weer . Het maak geen zak uit wat er gezegd wordt .

KROTJE
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

KTSSgtsbpotje/keteltje, "Het is vaak zo dat de vi haters vaak doorblijven zeiken." Hoe komt het toch dat er heel veel VI-haters zijn ? Hoe zou dat toch komen hè ?

KROTJE
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

@RobindaRobot, je zit het goed.

Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Gtsb, onze professor en licht in de duisternis, maar inderdaad als je alles met de mantel de liefde bedekt, en totaal de impact van wat er gezegd wordt over mensen en bevolkingsgroepen niet interesseert moet je vooral blijven kijken, maar komt vrij asociaal en dom over

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen