Derksen haalt keihard uit naar tv-collega: ‘Zo ontzettend nep. Hij wil altijd mister nice guy spelen!’

30 juli 2024, 18:30
Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen heeft in een interview met De Telegraaf genadeloos uitgehaald naar Humberto Tan. De presentator van het programma Humberto à Paris kan allesbehalve genieten van de uitzendingen, zo laat hij maar wat duidelijk blijken.

Nu Vandaag Inside een tijd van de buis is zappt Derksen langs andere Nederlandse talkshows. Het RTL 4-programma Humberto à Paris kan hem nog niet bekoren. “Ik word werkelijk misselijk van het programma van Humberto (Humberto à Paris). Hoe ze de oninteressante gasten weten te vinden is een kunst, maar ze zitten er iedere avond weer”, begint de televisiepersoonlijkheid vernietigend.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Johan Derksen belandt weer in het ziekenhuis en gaat opnieuw onder het mes

“Mensen die werkelijk niets te melden hebben. Dan denk ik; is dat de kijker pesten of minachten? En dan die feel good items van Humberto, die altijd de lachebek speelt. Het moet allemaal vriendelijk, leuk en gezellig”, gaat De Snor verder.

LEES OOK: Van der Sar dient Humberto Tan van repliek: 'Daar zitten al genoeg Nederlanders'

Dat Derksen geen fan is van collega Tan, laat hij meer dan blijken. “Laat die man eens een keer zichzelf worden. Ik vind hem zo ontzettend nep. Hij wil altijd mister nice guy spelen”, eindigt de oud-voetballer zijn tirade.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Vandaag Inside raakt gewenste gast van Johan Derksen kwijt

Johan Derksen heeft in zijn eerste column voor De Telegraaf onthuld dat Vandaag Inside een vaste gast is kwijtgeraakt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Derkzen kraamt nagenoeg altijd onzin uit en ik lees daarom ook zelden meer wat hij zegt, maar de kop van dit artikel trok me wel en ik heb er geen spijt van. Die humbert tan is zo een verschrikkelijke kwal en het programma? na tien minuten wist ik het wel, het is weer Humbert Tan. Ik erger me zo aan die knaap, dat zijn spotje over boeken voor lezen ik om deze reden NOOIT zal aanschaffen Kan hij niet gewoon praten???

ERIMIR
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Derksen wordt misselijk van het programma van Humberto Tan volgens het artikel. Copa vindt Tan een verschrikkelijke kwal. Jullie beiden vinden hem dus kennelijk niet leuk. Waarom zegt Copa dan dat Derksen altijd nagenoeg onzin uitkraamt. Dat rijmt toch niet met elkaar.

Copa
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

nagenoeg

Derk62
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Allemaal doorgestoken kaart

Tjon,I
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Derksen heeft moeite met beschaafde allochtonen .Hij was te beroerd om Zijn verontschuldigingen aan te bieden aan Haptanu . Ik walg eerder van Derksen dan van Tan . In 40 jaar VI nooit een Allochtoon aangenomen .Altujd alleen maar negatieve opmerkingen die bovendien onjuist zijn .Gullit heeft als 1e buitenlandse coach de FA cup gewonnen .Fraser heeft de enige prijs ooit van Vitesse gewonnen.Reiziger en Kluivert zijn beiden kampioen 1e div.geweest .dus wie is hier de walchelijke discriminerende eng kwal: Derksen !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen