Johan Derken laat niks heel van Oranje-tegenstander Turkije: 'Ren-je-rot-show'

4 juli 2024, 23:44
Foto: © Talpa

Johan Derksen heeft geen hoge pet op van de komende tegenstander van het Nederlands elftal op het EK, Turkije. Volgens de analist van Vandaag Inside Oranje is de ploeg onder aanvoering van Hakan Calhanoglu nog minder sterk dan Roemenië.

"Maar dat is geen enkel probleem. Die zijn minder dan de Roemenen denk ik", begint Derksen tijdens VI Oranje. Wanneer Wilfred Genee zijn twijfels uitspreekt over de uitspraak van De Snor, zet Derksen zijn stelling kracht bij met enkele argumenten.

Artikel gaat verder onder video

"Het is de ren-je-rot-show. Ze doen hun uiterste best, maar ze letten niet op elkaar, het is geen moment een team. Er wordt achterin niet gedekt." Wel vond Derksen Turkije goed spelen tegen Georgië (3-1). "Die eerste wedstrijd speelde ze hartstikke leuk voetbal en daarna hebben ze eigenlijk niets meer gepresteerd."

Na de gewonnen wedstrijd tegen Georgië, speelden de Turken nog tegen Portugal (0-3 verlies) en Tsjechië (1-2 winst). In die laatste wedstrijd stonden ze wel zeventig minuten tegenover tien man. In de achtste finales werd Oostenrijk (2-1) verslagen, waar Nederland in de groepsfase nog van verloor.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Derksen stoort zich kapot en pakt Genee keihard aan: ‘Je hebt één hele nare en onbeschofte eigenschap!’

Johan Derksen uit zijn ongenoegen over een eigenschap van Wilfred Genee.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Johan is blijkbaar ook vergeten dat niet altijd het betere voetballand op papier wint en zelf Europees Kampioen kan worden, zie bijvoorbeeld Griekenland in 2004. Al zullen vele Turken het ook weer niet op prijs stellen om Turkije in dit geval te vergelijken met Griekenland

gtsb
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Beukemap met zijn bekende haat . Tuurlijk weet derksen dat niet altijd de beste wint . Maar in dit programma wordt zijn mening gevraagd . Die geeft hij nounou wat erg joh . Hij zegt wat veel mensen denken en uitspreken (ik vind dat niet trouwens).

Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Heerlijk dat je wederom reageert. Derksen weet niet eens meer van voren dat hij van achteren leeft man, komt alleen maar shit uit aan allebei de kanten. Valt wel op dat je werkelijk alles denkt te weten wat Derksen weet, doet en denkt, echt griezelig gewoon. Heb je ook posters boven je bed hangen van hem of op je telefoon. Misschien ook nog wel een ringtone met zijn stem. Echt puberaal gedrag dus

WMO72
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Vi programma snel van tv halen walgelijk en studio gelyk plat gooien net als Arena Ajax heeft geen geld voor de huur Arena slopen en huizen bouwen

WMO72
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

WAARHEID IS HARD

Laurens1
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Normaliter moet Nederland de boven liggende partij zijn, doch de bal is rond. Een zondagsschot kan voor vreemde taferelen zorgen! Qua voetbal kennis zit Johan er niet ver naast, het andere gezwets distantieer ik me graag van, ook Genee brengt weinig zinnigs te berde!

WMO72
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Met deze kneusen

Lionel59
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Ik ben een Vlaming, ik bekijk nooit een volledige uitzending van VI, maar ik bekijk regelmatig korte videobeelden en gesprekken. Ik vind het echt regelmatig dijenkletsers om te horen en zien. Ik vind , dat veel Nederlanders het als een ernstig informatief programma zien en dat is het niet en is ook waarschijnlijk niet de bedoeling.

WMO72
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Nederland verliest vandaag 2.0 van Turkije

WMO72
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Turkije wind vanavond van oranje

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen