Jens Toornstra scoort vanaf middenlijn: FC Utrecht klopt oude CL-opponent van PSV

27 juli 2024, 13:56
Foto: © FC Utrecht

FC Utrecht heeft een oefenwedstrijd tegen RC Lens omgezet in een overwinning. De ploeg van trainer Ron Jans was met 2-1 te sterk voor de Ligue 1-club, die vorig seizoen nog uitkwam tegen PSV in de Champions League.

Het absolute hoogtepunt van de oefenwedstrijd was het doelpunt waaruit Jens Toornstra de 1-1 maakte. De middenvelder zag keeper Hervé Koffi voor zijn doel staan en schoot vanaf de middenlijn raak. Dat doelpunt viel in de laatste minuut van de eerste helft; negen minuten eerder had Angelo Fulgini de score geopend voor Lens.

Artikel gaat verder onder video

Lens, dat vier dezelfde basisspelers had als in de laatste ontmoeting met PSV in de Champions League, verloor de wedstrijd door een treffer van Siebe Horemans in minuut 83. Na een vrije trap van Souffian El Karouani kon Horemans de eindstand op 2-1 bepalen.

FC Utrecht beleeft tot dusver een sterke voorbereiding. De club speelde al tegen USV Elinkwijk (2-4 zege), Silkeborg IF (2-2), Al-Rayyan (4-1 zege) en Schalke 04 (0-2 zege). Donderdagavond wacht de afsluitende oefenwedstrijd tegen Venezia.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen