'Italiaanse club zoekt nieuwe doelman en klopt bij Ajax aan voor Ramaj'

27 juli 2024, 19:01   Bijgewerkt: 29 juli 2024, 16:42
Foto: © Imago/realtimes

Diant Ramaj staat in de belangstelling van Genoa, zo weet Gianluca Di Marzio te vertellen. Op zijn eigen website meldt de journalist dat de Italiaanse club Ramaj al gepolst zou hebben voor een eventuele overstap.

Bij Genoa vertrok Josep Martinez, vorig seizoen eerste doelman bij de club, onlangs naar Internazionale. De Italiaanse middenmoter is nu op zoek naar een nieuwe eerste sluitpost. Genoa zou geïnteresseerd zijn in Leo Román en Dominik Kotarski (tussen 2018 en 2021 spelend voor Ajax) , terwijl ook de clubloze David De Gea wordt genoemd. Nu ook Ramaj een optie lijkt te zijn, wordt zijn naam aan het lijstje toegevoegd.

Artikel gaat verder onder video

Bij de clubleiding is het ook opgevallen dat Remko Pasveer tijdens het duel tegen Vojvodina keepte en Ramaj op de bank moest plaatsnemen. Sindsdien is de entourage van de Duitse doelman gepolst; Ramaj zou hebben aangegeven graag te willen spelen.

Ook Ajax is bereid om te luisteren. De Amsterdamse club kan het geld na de dramatisch verlopen transferzomer met Sven Mislintat goed gebruiken. Di Marzio geeft echter aan dat een complexe transfer kan gaan worden, maar dat lijkt Genoa tot op heden nog niet tegen te houden.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ajax-'miskoop' laat zich positief zien onder nieuwe trainer Farioli

"Zou het dan toch? Krijgt hij hem aan de praat?", vraagt Mikos Gouka zich af over een speler van Ajax.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Je hebt gezien wat er gebeurd als je 1 redelijke keeper hebt (Rulli) en een oude minder dan redelijk goede keeper (pasveer) en een waardeloze keeper, die al tig jaren potentie heeft (Gorter) maar wel steeds faalt Ramaj is ook geen super keeper, maar wel een die je geen punten kost . Hij is wel eens te nonchalant (met wegschieten van de bal). je kan dan nog zo goed ballen als je keeper faalt verlies je nog. Heeft Ajax (en de trainer?) dan niets gezien de afgelopen jaren??

kib*
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Als Ajax tevreden met het verkoopbedrag is dan Ramaj verkopen en De Lange van Go Ahead overnemen. Een ontevreden speler kan voor reuring zorgen.

AJAX72
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Klopt helemaal mee eens misschien kunnen ze geld aan de kant zetten huur Arena

CG
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Van mij had Ramaj helemaal niet weg gehoeven. De conclusie van de trainer heeft voor deze situatie en ontwikkeling gezorgd !!!

Copa
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Denk het niet. De trainer kan hebben gezien dat hij niet 100% gaf en de rest van de spelers wel. Komt hij ermee weg dan zakken de anderen in hun arbeidsethos Of hij weet dat er zeer grote belangstelling is en hij toch niet te houden zal zijn. Zijn opvolger hebben ze al op het oog. Niet te houden is trouwens wel een punt, Wellenreuter tekent gewoon bij terwijl hij weer 2de keeper wordt. Behalve als hij denkt Bijlow raakt toch wel geblesseerd

infielder
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die guy staat letterlijk 1 keer ernaast en gelijk zegt iedereen dat hij weg wil. Ze denken zeker dat hij geen prof mentaliteit heeft? Vorig jaar was hij ook gehaald en toen hadden ze hem ook laten banken. Ik denk dat zijn kans nog wel komt onder de nieuwe trainer.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen