Igor Paixão krijgt massaal één vraag: 'Ik zie het voorbijkomen, maar ik weet van niets'

1 juli 2024, 14:47
Foto: © Imago

Igor Paixão krijgt op sociale media ontzettend veel vragen of hij Arne Slot achterna gaat naar Liverpool, zo heeft de aanvaller van Feyenoord eerlijk aangegeven in gesprek met het Braziliaanse GeGlobo. De linksbuiten van de Rotterdammers weet zelf in ieder geval niets van van een eventuele overstap naar de Engelse grootmacht.

"Ik zie het veel voorbijkomen op social media", zegt Paixão, als hij door het Braziliaanse medium wordt gevraagd naar een transfer naar Liverpool. "Veel mensen taggen me en vragen: ga je naar Liverpool? Ik weet van niets, ik wacht gewoon af", legt de nuchtere voetballer uit. Een transfer naar Liverpool lijkt overigens niet aan de orde te zijn, maar volgens 1908.nl is een vertrek van de buitenspeler in deze transferwindow niet uitgesloten. Van concrete interesse is er op dit moment geen sprake.

Artikel gaat verder onder video

Supporters van Feyenoord proberen de vleugelaanvaller alvast duidelijk te maken dat hij zich komend seizoen in Rotterdam-Zuid moet doorontwikkelen onder de nieuwe coach Brian Priske: "De supporters willen niet dat ik Feyenoord verlaat, maar dat hangt niet van mij af. Samen met mijn zaakwaarnemers en de directie zullen we de beste weg vooruit bepalen", legt de 24-jarige voetballer uit.

Ondanks dat er mogelijk interesse zal komen voor Paixão, heeft de Braziliaan het goed naar zijn zin in De Kuip. Een van de hoogtepunten voor de aanvaller was vorig seizoen het spelen in de Champions League: "Ik kon daarmee een droom vervullen. Het was onwerkelijk voor mij en mijn gezin om daar aanwezig te zijn. We speelden tegen Celtic, Lazio en Atlético de Madrid. Het waren wedstrijden van hoog niveau. Laten we nu eens kijken in welke groep we dit jaar zullen belanden", besluit hij.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Gelder voorziet problemen bij Feyenoord: ‘Ik ben ervan overtuigd dat het niet lang goed gaat’

Jack van Gelder en Rutger Castricum verwachten dat het snel weer fout zal gaan bij Feyenoord.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Dat lijkt me heel sterk. Is een leuke speler, want hij doet soms echt hele mooie dingen, maar is veel te wisselvallig. De ene keer breekt hij de wedstrijd open met zijn acties en schoten, en de volgende keer is hij onzichtbaar.

Goku
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Klopt is niet constant genoeg over een aantal wedstrijden. Maarja dat was Minteh ook, en kijk hoeveel die heeft opgeleverd

0laf
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Met nog betere spelers om je heen, ga je zelf ook beter spelen, dus wie weet.

Goku
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Daarom nog een jaar bij Feyenoord is niet slecht voor hem en voor Feyenoord

Klantenservice
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

True, al spelen daar ook wel wat andere factoren mee. Minteh is zo'n 5 jaar jonger dan Paixao. Dan mag er nog wel wat wisselvalligheid in zitten. Spelers in de Engelse competitie kosten vaak ook wat meer geld. Als je een stap maakt die zo groot is, van de top eredivisie naar de top PL, dan denk ik dat je op deze leeftijd in de eredivisie wel wat constanter moet zijn. Daarom lijkt me die interesse wat stug. Zou als ik hem was ook nog een jaartje blijven, of een tussenstap maken.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Als je paixao vraagt of hij naar liverpool gaat ben je echt niet realistisch over zijn voetbalkwaliteit . Hij doet het leuk in de eredivisie in Europa ging net goed. Liverpool met een portefeuille van 250 miljoen die mee willen doen met de top gaan toch echt niet paixao kopen . Als ze everton of fullham of welke dan ook van het rechterrijtje in de premier league hadden gelinkt was geloofwaardiger geweest. Laat ie maar lekker nog een jaar zichzelf verbeteren dan komen de clubs vanzelf wel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen