Horroravond voor beschamend Feyenoord: Benfica véél te sterk voor Rotterdammers in oefenduel

28 juli 2024, 22:51
Foto: © -

Feyenoord is zondagavond vernederd door Benfica. De Rotterdammers keken na slechts achttien minuten tegen een 4-0 (!) achterstand aan tegen de Portugese grootmacht en werden compleet van de mat gespeeld. De eindstand was uiteindelijk 5-0.

Het was lang geleden dat Feyenoord zó onmachtig was in de beginfase van en wedstrijd. De ploeg van Brian Priske, waar onder meer Neraysho Kasanwirjo een basisplaats had, werd van het kastje naar de muur gespeeld. Justin Bijlow moest al na negen minuten vissen door Gianluca Prestianni, die de bal in de bovenhoek krulde.

Artikel gaat verder onder video

In de minuten daarna ging het allemaal veel te snel voor de Rotterdammers. Benfica, waar Orkun Kökcü niet van de partij was, gaf gas en tikte Feyenoord zoek. Oude bekende Vangelis Pavlidis bereidde de voorsprong in een tijdsbestek van twee minuten uit naar 3-0. Vier minuten later lag de bal er opnieuw in, toen oud-FC Emmen-speler Jan-Niklas Beste een vrije trap benutte. Álles ging mis bij Feyenoord.

Ook na deze storm kon de ploeg van Priske geen vuist maken. De Rotterdammers creëerden amper kansen en kwamen niet bepaald dicht bij een aansluitingstreffer. Tot overmaat van ramp maakte Benfica nog een treffer via Arthur Cabral, die de ingevallen Timon Wellenreuther verschalkte met een kopbal, tussen twee verdediger van Feyenoord. Aankomende woensdag speelt Feyenoord de laatste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen. AS Monaco is de tegenstander.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Yankuba Minteh stelt Feyenoord-supporters teleur met pijnlijke opmerking

Yankuba Minteh heeft supporters van Feyenoord teleurgesteld met een opmerking over de stad Rotterdam.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Beschamend is Feyenoord One ,niet Feyenoord 1 . Je fans opzadelen met slecht geluid en beeld ,en daar geld voor vragen . De uitslag is idd pittig maar het is wel wat geflatteerd . Benfica begon met hun beste opstelling op dit moment . En Feyenoord was echt bezig met minuten maken . Geertruida ,santi,hancko nog geen week bezig ,de mensen die er niet eens waren (hartman,stengs ,trauner ,smal en die nieuwe spits . Het is gewoon teveel tegen een club als benfica . Die dan ook nog de mazzel hadden dat ballen van richting veranderen recht de goal in . Maar goed beter nu dan tegen w2 . Toen we kampioen werden verloren we met 7 -0 tegen kopenhagen . Wat ik hier al eerder zei al die voorspellingen en gespeculeer is allemaal onzin. Er gaat nog veel gebeuren . Ik ga me pas zorgen maken als het 10 augustus mis gaat

jurgen😎
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Gewoon helemaal overklast. moet ook zeggen dat je aan lopez geen ene reet hebt in de opbouw rent als een kip zonder kop naar voren zodat hancko hem zwaar moeilijk kan bereiken . Men rent wel terug mee met de counter maar loop dan je tegenstander voor de voeten ook of paslijnen dicht niet rechtstreeks de 16 in om je om te draaien en de situatie te bekijken. ... ik ben woensdag erbij tegen Monaco hopelijk gaat het beter dan dit . Feijenoord heeft echt even voetballes gehad in efficiënt aanvallen.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ben er woensdag ook maar dit was ook wel heel ongelukkig . Ja je werdt overklast en het kan en moet beter . Maar hoeveel mazzel heeft dat benfica ook gehad bij 2 goals en een 3e waarvan je je kan afvragen of het geen buitenspel was . 1-0 of 4-0 is toch een verschilletje . Daarna was er geen wedstrijd meer . Dit soort uitglijders kunnen gebeuren als je dingen gaat veranderen zeker tegen een club als benfica . Ook als we woensdag wel winnen en goed spelen weten we nog niet zoveel

jurgen😎
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

die vrije trap goal en die andere waren mazzel maar je zag en ik heb dat eerder gezegd dat met dit systeem je snel moet nadenken wie je gaat dekken in de counter en hoe je moet lopen. Je wilt nooit centraal achterin 1 op 1 spelen. Dat wordt weer erin drillen deze week in de trainingen had gehoopt dat ze verder waren want er is bijna niemand weg. Pedersen op links wat die Lopez heb je helemaal niks aan .

Gewoon Hans
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

😂😂😂😂😂 en dit is nog maar het begin 😂😂😂

Molenwheer FC
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Helemaal NIETS in rotterdam, heerlijk dit 😂😂😂😂🫵❌❌❌

QuarlonK
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Onzinreactie. Dit is slechts een oefenwedstrijd

jurgen😎
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

helemaal niets in Rotterdam maar de competitie is nog niet begonnen. ok ik ga deze reaktie onthouden.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Jurgen die 3 kruisjes dat kennen ze .van hun zelf de laatste jaren . Die jongen is gewoon een beetje van de leg . Blinde haat ,totaal geen realiteitszin

FCJel
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Wat een stress allemaal om niks.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Precies

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen