Go Ahead Eagles - Brann op tv: hoe laat en op welke zender?

25 juli 2024, 10:37
Foto: © Imago

Go Ahead Eagles is na negen jaar terug op het Europese podium. De ploeg uit Deventer speelt donderdagavond tegen SK Brann in de tweede voorronde van de Conference League. De wedstrijd wordt uitgezonden op tv, maar hoe laat en op welke zender?

Hoe laat begint Go Ahead Eagles – SK Brann?

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en SK Brann begint om 18.30 uur in stadion De Adelaarshorst. De Oekraïense scheidsrechter Denys Shurman moet de wedstrijd in goede banen zien te leiden. De return is over een week in Noorwegen.

Op welke tv-zender is Go Ahead Eagles – SK Brann te zien?

Het duel tussen Go Ahead Eagles en SK Brann is op tv te zien op de zender Ziggo Sport. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur.

Artikel gaat verder onder video

Ziggo Sport heeft met ingang van dit seizoen de uitzendrechten van alle drie de Europese toernooien, dus de Champions League, de Europa League én de Conference League, weten te verwerven. Wie een abonnement op Ziggo heeft, kan 'gewoon' afstemmen op kanaal 14 om de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en SK Brann te bekijken.

Hoe zit het met mensen die geen Ziggo-abonnement hebben?

Wie televisie kijkt via een andere aanbieder, zoals bijvoorbeeld KPN of Odido, kan gratis een account aanmaken op de website van Ziggo om de wedstrijd bijvoorbeeld via de Ziggo GO-app te kunnen zien. In dit artikel leggen we uitgebreid uit hoe het aanmaken van het account precies in zijn werk gaat en welke keuzes je daarbij hebt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen