Geïrriteerde kijkers zeggen allemaal hetzelfde over commentator bij Ajax - Vojvodina

25 juli 2024, 21:22
Foto: © Ziggo Sport

Veel kijkers van Ziggo Sport ergeren zich tijdens Ajax - FK Vojvodina aan het commentaar van Albert Mantingh. De commentator wordt verweten dat hij wel heel opzichtig aan de zijde van Ajax staat.

Mantingh was tijdens de eerste helft, die geen doelpunten opleverde, geregeld positief over het veldspel van Ajax. Ook de wijze waarop hij kansen becommentarieerde kon bij veel kijkers niet op waardering rekenen.

Artikel gaat verder onder video

Volg de wedstrijd tussen Ajax en FK Vojvodina in ons liveverslag!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Draadnagel
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Sjonge jonge jonge.... Mag een Nederlandse commentator die op de Nederlandse televisie verslag doet van een Nederlandse club in een Europese wedstrijd een beetje op de hand van die Nederlandse club zijn? Als het anders was geweest dan was het een "NSB-er" en "heulen met de vijand".

Nachtburgemeester
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Overdrijven is ook een vak, die Hans Worst van een commentator zat 020 te verslaan als een opgewonden schooljongetje en dat viel veel mensen op. Een beetje Jack van Gelder in 't kwadraat bij Oranje

Dug out
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Eindelijk een keer goed commentaar. Deze man had commentator bij Oranje mogen zijn. Dat commentaar was pas bedroevend… De niet-Ajacieden zijn bang dat Ajax weer een geduchte tegenstander wordt. Alles wat pro-Ajax is wordt dan afgezeken. Het is voor de eredivisie beter wanneer Ajax het goed gaat doen in Europa. Een beetje enthousiasme is dan niet weg.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen