'Geertruida wil nieuw rugnummer bij Feyenoord: langer verblijf steeds realistischer'

21 juli 2024, 21:47
Foto: © Imago

Feyenoord mag hopen op een langer verblijf van Lutsharel Geertruida. Volgens 1908.nl behoort een contractverlenging 'tot de mogelijkheden', maar stelt Geertruida daar een opvallende wens tegenover. Hij wil graag met rugnummer 7 spelen.

Nummer zeven werd vorig seizoen gedragen door Alireza Jahanbakhsh. Door zijn transfervrije vertrek bij Feyenoord is het nummer vacant. Geertruida speelt sinds het seizoen 2022/23 met rugnummer 4, maar zou nu dus nummer 7 willen hebben bij een volgende contractverlenging. De precieze reden daarvoor is niet duidelijk. Het huidige contract van Geertruida loopt medio 2025 af.

Artikel gaat verder onder video

Geertruida keert maandag terug bij Feyenoord, na zijn vakantie die volgde op de uitschakeling van het Nederlands elftal op het EK. De reserveaanvoerder van Feyenoord reist mee naar Oostenrijk voor het trainingskamp. "Hij gaat in Oostenrijk getest worden als rechter wingback", weet 1908.nl.

De 24-jarige Geertruida vertegenwoordigt een forse transferwaarde en werd lange tijd gezien als een van de spelers die vermoedelijk een transfer zou maken. Maar bij Feyenoord is nog geen enkele officiële aanbieding binnengekomen. Volgens 1908.nl ziet Geertruida een langer verblijf in Rotterdam 'zeker zitten'. Als een club die uitkomt in de Champions League zich meldt, kan de situatie nog veranderen, maar een extra seizoen bij Feyenoord wordt nu gezien als het meest realistische scenario.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Hancko wil nog steeds naar Atlético, gat van tien miljoen euro tussen vraagprijs Feyenoord en laatste bod'

Feyenoord-verdediger Dávid Hancko staat nog altijd open voor een transfer naar Atlético Madrid, schrijft de Italiaanse transferjournlist Matteo Moretto.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Feyenoord mag hopen????? Nee, natuurlijk niet. Nu brengt hij nog wat op, al is het niet veel, maar toch. Wel sneu voor deze knul, hij wil al lang weg, maar clubs zijn niet geïnteresseerd. Of is hij te duur.€6 to € 8 moet toch te doen zijn, met nog een contract van 1 jaar? Vorig jaar wilde een buitenlandse club hem toch? Waarom ging dat niet door?

Lorenzo Chiquita
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ooit Leipzig net niet, een zeer matig EK, het begint op te vallen, een echte topper had al lang bij een topclub gespeeld.

Voetbalfan
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Gewoon contract verlengen. Is al meerdere jaren zeer waardevolle speler voor Feyenoord. En je hoeft niet te verkopen!!!

jurgen😎
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Prima lekker ballen schitteren weer in eredivisie en Europa dan komt het vanzelf zou blij zijn als hij blijft nog een vol jaar. spelers met zijn kwaliteit op die positie moeilijk te krijgen.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Idd jurgen. Verder kijken clubs na zo'n ek ook wel naar de uitblinkers van zo'n toernooi als eerste . Geertruida speelde bijna niks dus ja .

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

De bekende mensen weer negatief maar kijk om je heen er gebeurd nog niet zo heel veel,en het is nog maar 21 juli . Dus contractverlenging zou voor feyenoord gewoon goed zijn . En geertje daar gaan zeker nog clubs voor komen nu of in de toekomst . Hij is ook een speler die mocht hij idd blijven gewoon het beste voor heeft met feyenoord. En zijn stinkende best zal blijven doen

Copa
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Dat denk ik niet. Hij heeft zijn top bereikt onder Slot. Desondanks geen transfer, geen fors salaris, niet in een grote competitie, niet spelen tegen de grote jongens, je niet kunnen ontwikkelen. Dis is wat iedere speler wil. Motivatie zal minder worden, dat is gewoon menselijk. Hij zal niet verlengen, zal immers stom zijn. Nu willen clubs al niet straks gratis misschien wel. Of Kloese moet hem een fors fors beter salaris bieden dan de rest

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Jou mening die ik dus niet deel . Verder is hij pas 24 . Ik vermoed dat het bij jou alleen een reactie is tegen feyenoord . Is prima joh . Wij zouden blij zijn als hij blijft en dat is belangerijker als wat jij vindt .

Goku
Link gekopieerd!
    33
    + 1
avatar

Toch wel leuk, dat er Ajax supporters hier reageren met: te duur, niet geïnteresseerd of matige speler terwijl ze hun overbodige spelers niet aan de straatstenen kwijt kunnen. Hoe zo dat dan komen... En nog een verschil: wij zien ook graag spelers blijven in de kuip

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Precies goku . Maar je weet hun zijn anders. Die mogen alles zeggen ,en wij mogen niks zeggen . Het mooie is dat het de meeste feyenoorders niks boeit . Liever dat geertje blijft als weggaat .

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Jou boeit het blijkbaar wel, want je reageert echt óveral op.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Zullen we reacties tellen dan 🤣🤣🤣. Dan kennen we hier de top3 wel. En daar sta ik niet bij meneertje reuring

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Alleen al in dit item sta jij dik bovenaan.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Klopt slimpie dit is een feyenoord onderwerp . Ik reageer op een andere feywnoorder En dan kom jij er tussen . Je kunt misschien beyer wat zeggen tegen de accounts die overal wel in de top 3 staan . Maar goed dat is je eigen kim yu fcupdate clubje .

Ajeto!
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Ookal ziet u hem graag blijven is het voor beide partijen beter dat hij een andere club vind. Ten eerste voor zijn ontwikkeling en motivatie. Ten tweede, en dat is bij elke eredivisie club, om financieel gezond te blijven moet je spelers verkopen.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Ajeto qua geld heb je gelijk maar hij is nog maar 24 en het is pas 22 juli ,dus nog tijd zat om weg te gaan en ook om te ontwikkelen nog . Met zijn motivatie is verder niks mis ,zeker niet als er niks leuks komt . Maar het is ook goed dat clubs tegenwoordig weten dat wij spelers voor niks weggeven

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen