Definitieve breuk tussen Vandaag Inside en voormalig gast: ‘Het is tuig van de richel’

14 juli 2024, 16:37   Bijgewerkt: 14 juli 2024, 22:46
Foto: © Vandaag Inside

Het lijkt niet meer goed te komen tussen Gordon en de heren van Vandaag Inside. De zanger is niet van plan om nog aan te schuiven bij de talkshow van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

“Mensen vragen continu: ‘Ga je bij VI zitten?’ Nee, want ik vind het tuig van de richel”, haalt Gordon uit in de podcast Borrelpraat. “Ik ga niet met mensen zitten die mij liever een dolk in m’n rug douwen en allemaal dat soort beledigingen over mij hebben gezegd. Moet ik dan met jou aan één tafel zitten? Dat gun ik je niet.”

Artikel gaat verder onder video

Vandaag Inside nodigde Gordon maanden geleden uit om bij de oud-voetballers René van der Gijp en Johan Derksen aan te schuiven, aangezien de twee openlijk kritiek hadden op het album van de 55-jarige zanger. "Wilfred, dit is nog slechter dan Frank Boeijen”, zei Derksen destijds spottend tegen presentator Wilfred Genee. Er was in de uitzending daarna een kruk aan de bar voor Gordon gereserveerd, maar de zanger besloot de uitnodiging naast zich neer te leggen.

Een nieuwe uitnodiging lijkt niet in de maak te zijn, want Genee zei in maart dat Gordon tegen zichzelf in bescherming genomen moet worden. “Op dit moment heb ik het gevoel dat het heel erg alle kanten op schiet, waardoor ik bang ben dat dit hem alleen maar slecht kan doen. Dat gun ik hem ook niet, ik heb er ook weleens een beetje medelijden mee. Ik denk dat we dat niet moeten doen op dit moment, maar gewoon even tegen zichzelf in bescherming nemen”, aldus de presentator.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Genee weigert bekende gast bij Vandaag Inside: 'Hij komt nooit meer aan tafel, het is klaar'

Wilfred Genee zal één politicus nooit uitnodigen als tafelgast bij Vandaag Inside.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Tukkertim
Link gekopieerd!
    106
    + 1
avatar

Hoezo geen weerwoord geve. Hij mocht daar toch aanschuiven maar sloeg zelf de uitnodiging af. Gordon kan zelf heel slecht tegen kritiek maar zeikt altijd wel alles en iedereen af.

Jacques Beijer
Link gekopieerd!
    53
    + 1
avatar

Wat wil Gordon eigelijk ik weet het aandacht misschien

QuarlonK
Link gekopieerd!
    41
    + 1
avatar

@Beukema: En er staat dat Genee hem na de eerste keer tegen zichzelf in bescherming neemt. Gorden wil het niet omdat hij hun tuig van de richel vindt. Dus hij wil ook geen ruimte geven voor weerwoord. Wat een komkommertijd zeg

gtsb
Link gekopieerd!
    36
    + 1
avatar

Quarlonk het maakt voor deze accounts geen bal uit om woe of wat en wat er gezegd wordt . Hun vinden het programma en de mannen niks ,dus moet iedereen het niks vinden . Zijn 24/7 hier bezig met een programma proberen te cancelen . Wat ze nooit gaat lukken . Zo doen ze dat met andere onderwerpen ook . Hun wil is wet . Proberen iedereen hun mening door de strot te duwen . Morgen na weer een uitzendingen zijn dezelfde accountjes hier weer om te zeiken

kib*
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

@KTSSgtsbpotje/keteltje, weer janken als Beukemap jou tegenspreekt ? Was jij het niet die zei: "Als je een mening hebt of kritiek levert dan mag het van SOMMIGE niet". Nou als reageerders kritiek op VI geven mag het dan van jou ook niet of wel ? Trouwens waarom maak jij je daar zo druk om ? Je bent gewoon een kijkertje, voor de rest niks voor VI. VI cancelen kan helemaal niet via FCUpdate, alleen de sponsoren kunnen dat. HUN !!! zijn de geldschieters van VI, zeker geen Beukemap en de vele anderen hier die VI maar niks vinden. Welterusten potje/keteltje.

kib*
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Ha ha ha je reacties op gtsb zijn weer toppie Beukemap. Gtsbpotje/keteltje en zijn VI-vriendjes: hun !!! vinden je spitse opmerkingen niet leuk denk ik.

kib*
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

@Storm, ge-wel-dig is je reactie op potje/keteltje. Ga zo door tot potje/keteltje tot inzicht komt dat hij niet zo vreemd, warrig en schizo reageert.

Walter BROY
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

💯👍DE Koekwaus,ziek in de kopmens

Marja Moorman-Bos
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Deze man is al vele keren van plan geweest zijn zangcarrière en alles wat er omheeen zich afspeelt te beeindigen. Wanneer nemen hij dat wijze besluit eens. Zal hem rust geven in zijn hoofd. Zingen lukt toch niet meer!!!

kib*
Link gekopieerd!
    31
    + 1
avatar

Ik vind clashes van derden met VI wel onderhoudend, daar is VI toch speciaal voor ? Er moeten meer clashes komen, want anders krijgt VI te weinig aandacht: de kaarsjes zijn op, de motorhelmen met een dildo er op zijn uitverkocht, Akwasi hoor je niet meer, Kaag was een heks, Leonie ter Braak paste niet bij VI, de Koning en familie moesten het ook ontgelden, Haptamu de Groot is geen Fries maar behartigt wel als Kamerlid de belangen van -alle- Nederlandse huurders, Leonne Stentler is ongeschikt, Van Dijk en kleurgenoten kregen en krijgen er nog flink van langs, Simons is liefkozend Derksens' "aapje", Sjoerd van Ramshorst/Studio Voetbal zijn saai, Gordon is beledigd, zo maar een willekeurige bloemlezing, wie en wat nu als volgende ......? Kom op VI effe tempo houden, maak het snel spannend met de volgende clashes en schandaaltjes......misschien Schoof of een ander lid van het extra parlementair Kabinet, Ali B ?

kib*
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Maar er valt voor VI nog genoeg over Tralie B te lachen en te gieren denk ik Storm. Ha ha ha.

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Echt héérlijk dit 😂😂😂!

bert lether
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Vandaag insid heef toch gelijke wat hun zeiden het toch ook vals wat hij zong het album is niets voor geflopt en hij alle zijn concerten zijn geannuleerd dat doe je niet voor niets ik geef de mannen van insid groot gelijk wat hun zeggen

Ik ben niet Goku😂😂
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

😂😂😂 wat een reacties weer, bedankt ik heb me weer vermaakt

Liny Rijksen
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Het programma met de drie mannen is ook vaak op het randje. De uitspraak van Gordon kan natuurlijk niet! Die behandeld mensen ook niet al te netjes. Maar kan zelf niet tegen kritiek. Hij moet echt niet meer op tv verschijnen. Vwb de mannen van VI, daar kijk ik graag naar. Behalve naar Rene vd Gijp! Die moet echt ophouden met dat vreselijke gelach om niets! Zo dom dom!!! Ophouden ermee!!

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Het "probleem" met Gordon aan tafel is dat die ouwe grijsaard zich dan niet meer de grote man vindt zijn. Gordon eist dan alle aandacht op en dat kan Derksen niet hebben. Ik ben absoluut geen fan meer van "die zwei" vaste personen aan tafel. Alleen Genee vind ik het perfect doen...hij laat andere uitspraken doen die ze eigelijk niet zouden of willen doen. Hij gooit wat in de groep...een inkoppertje en andere reageren daarop. En...hij accepteerd het niet als een gast niet wilt antwoorden op zijn vraag of om de vraag/antwoord heen draait. Dat doet Genee dus goed want als je niks durft te zeggen, moet je niet aan tafel aanschuiven.

FerdyHoekstra
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Lekker belangrijk. Geneuzel van de bovenste plank én waarom dit op een "voetbal website"?

Ik ben niet Goku😂😂
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Om bezoekers van deze site te bedien, zie de reactie. Maar je hebt wel gelijk

Cees de Bruijn
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Altijd gezeikl

rene van gool
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Dit programma bestaat toch alleen om iedereen af te kraken ,dat is de hoofd taak van geile gijpie en Derksen. Is heel Nederland voor iets is Derksen tegen en anders is Nederland tegen iets Derksen voor dat geld het zelfde voor Gijp met zijn verzonnen verhalen..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen