Francesco Farioli kijkt rond in Amsterdam en doet dringend verzoek aan Ajax-fans

24 juli 2024, 23:44
Foto: © Ajax TV

Francesco Farioli heeft woensdag daags voor het Europese duel van Ajax met FK Vojvodina een verzoek gedaan aan de supporters van de Amsterdamse club. De Italiaanse hoofdtrainer hoopt op korte termijn meer shirts van Ajax te zien.

Ajax speelt donderdagavond in eigen huis het eerste duel met FK Vojvodina in de tweede voorronde van de Europa League. Farioli kijkt uit naar zijn vuurdoop als trainer van de Amsterdammers en doet op de persconferentie van woensdag een beroep op de fans.

Artikel gaat verder onder video

“Vanochtend was mijn vader hier. Hij wilde een aantal shirts van Ajax om mee naar huis te nemen. Ik ging naar de fanshop en zag veel kinderen en andere fans een shirt uitzoeken, om morgen tijdens de wedstrijd te dragen”, begint de Italiaanse oefenmeester zijn verhaal tegenover diverse media.

“Als je me vraagt wat mij extra motivatie zou kunnen geven, dan zeg ik dat ik graag wat meer Ajax-shirts zou zien in en rondom de stad”, vervolgt Farioli. “Dat is een vurige wens van mij, vooral in de dagen voorafgaand aan een wedstrijd. Het is voor mij een eer om trainer van Ajax te mogen zijn en het zou ons echt kunnen helpen om meer Ajax-shirts om ons heen te zien.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ajax incasseert flinke tegenvaller in aanloop naar Europa League-duels

Ajax kan in de wedstrijden in de voorronde van de Europa League tegen FK Vojvodina niet beschikken over twee aanvallers.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

DirkJan
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Je bent supporter of niet, maak je kleding toch niet uit. En als hij ze nou eens uit gaat delen maar die dingen zijn veel te duur. Elk jaar een nieuwe, mijn niet gezien.

Riskitall
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Het nieuwe thuis shirt is een echt lelijk shirt geworden door die rare tong op de achterkant. Zonde. Zal daarom veel minder verkocht worden dit seizoen. Waar blijft het derde shirt?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen