'Feyenoord wordt serieus en werkt aan bod op Oussama El Azzouzi'

11 juli 2024, 22:41   Bijgewerkt: 11 juli 2024, 23:03
Foto: © Imago

Feyenoord is bezig met de komst van Oussama El Azzouzi, weet 1908.nl te melden. De middenvelder van het Italiaanse Bologna moet in De Kuip de naar Brighton & Hove Albion vertrokken Mats Wieffer doen vergeten. Een eerste formele bieding op de Marokkaanse middenvelder wordt inmiddels voorbereid, waarna het spel ‘definitief op de wagen komt’.

De Rotterdammers moeten in de strijd om El Azzouzi echter rekening houden met flinke concurrentie. Zo hebben ook Lazio en het naar de Serie A gepromoveerde Como wel oren naar de vijfvoudig Marokkaans international, die nog tot medio 2027 onder contract staat bij de Italiaanse club. Wel heeft Bologna, dat komend seizoen uitkomt in de Champions League, de mogelijkheid om een optie in het contract van El Azzouzi te lichten waardoor hij nog een jaar extra onder contract staat.

Artikel gaat verder onder video

De inmiddels 23-jarige El Azzouzi is een bekende in Nederland. De middenvelder speelde namelijk in de jeugd van Vitesse. Vervolgens kwam hij via DOVO bij FC Groningen terecht. Vervolgens wist FC Emmen hem transfervrij op te pikken, waarna een jaar later voor een kleine transfersom vertrok naar het Belgische Royale Union Saint-Gilloise. Daar speelde hij zich vervolgens in de kijker bij Bologna, waarmee hij zich afgelopen seizoen dus wist te kwalificeren voor de Champions League.

Bologna wist El Azzouzi voor zo'n twee miljoen euro over te nemen van de Belgische club en kan die investering ruim een jaar later dubbel en dwars terugverdienen. “Dat bedrag kan de Serie A club met de aanstaande concrete toenadering al minimaal verdubbeld zien worden”, schrijft 1908.nl.

Hoewel El Azzouzi op zijn plek zit in Italië, zou hij niet onwelwillend tegenover een transfer naar Feyenoord staan. “Een overstap naar Feyenoord klinkt ook aantrekkelijk”, klinkt het. De mogelijke komst van de Marokkaanse middenvelder wordt intern bij Feyenoord ‘breed gedragen’, aldus 1908.nl.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Voormalig PSV-publiekslieveling duikt op in shirt van Feyenoord

Een opvallende verschijning in de live-uitzending van de EK-talkshow van Broederliefde.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

ik dacht dat zerrouki automatisch doorschoof maar ok iemand met Champions league ervaring en creativiteit is altijd welkom.

svl
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Altijd welkom haha? Ik weet er al eentje te noemen met CL ervaring die van mij niet terug hoeft te komen bij Feyenoord.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

De vrij mag terugkomen van mij hoor 😀

jurgen😎
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

@gtsb dan zijn we centraal achterin klaar voor de eerst komende 4 jaren de Vrij met Beelen. Maar volgens mij loopt zn contract nog een jaar . En die 4 miljoen per jaar die hij overigens wel waard is kan Feijenoord niet betalen. Als hij transfer vrij zou komen en de helft salaris wil inleveren zou ik zeggen 2 jaar contract met bonussen. Prima speler goed inzicht blijft kalm fysiek sterk.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Was meer een antwoord op svl jurgen . Meer zo van waar depay niet wenselijk is maar de vrij wel . Ik weet ook wel dat de vrij niet haalbaar is

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen