Feyenoord wil Dávid Hancko en Santiago Giménez slechts onder één voorwaarde verkopen

21 juli 2024, 14:14
Foto: © Imago

Feyenoord heeft geen intentie om Dávid Hancko en Santiago Giménez te verkopen. De twee spelers vertegenwoordigen een hoge marktwaarde en worden geregeld met een transfer in verband gebracht, maar directeur Dennis te Kloese wil ze behouden. Alleen bij een niet te weigeren aanbod zal de club meewerken.

Hancko staat in de belangstelling van Atlético Madrid, maar er zou een groot gat zijn tussen vraag (35 miljoen euro) en aanbod (25 miljoen euro). Te Kloese is in ieder geval niet verrast door de interesse, vertelt hij aan ESPN. “Hij heeft een fantastisch EK gespeeld, en natuurlijk al twee heel goede seizoenen bij ons, waarin hij heel bepalend was. Het zou dus wel een beetje raar zijn als er geen belangstelling zou zijn.”

Artikel gaat verder onder video

“Er zijn wel wat clubs die langs zijn geweest, maar dat is niet op het niveau waarvan wij denken dat hij nu weg zou kunnen”, vertelt de algemeen en technisch directeur. “Daar hebben we met hem en zijn management over gesproken. We hebben ook met de laatste verlenging, maar een halfjaar geleden, afgesproken: mocht er iets heel speciaals voorbijkomen, dan gaan we erover nadenken. Anders niet.”

Waar moet aan gedacht worden? “Dan gaat het om een transfer waarvan iedereen denkt: daar kun je met gezond verstand geen ‘nee’ tegen zeggen. Maar op dit moment is hij heel erg gefocust op Feyenoord en heeft hij het naar zijn zin hier. De afspraak ligt er, maar het is mijn intentie dat hij hier blijft”, maakt Te Kloese duidelijk. 

Voor Giménez geldt eigenlijk hetzelfde. Pas bij een aanbod dat voor alle partijen niet te weigeren is, wil Feyenoord meewerken. “Hij heeft een moeilijke Copa América achter de rug. Het was heel onrustig bij het Mexicaans elftal, de bondscoach is nu ook weg. Ik denk niet dat dat hem geholpen heeft”, aldus Te Kloese, die zelf jarenlang in Mexico werkte.

“Zijn statistieken, en alles wat hij vorig seizoen heeft gepresteerd, zijn heel bijzonder voor iemand van zijn leeftijd. Hij heeft geloof ik 29 doelpunten gemaakt in ruim 40 wedstrijden voor ons (26 goals in 41 wedstrijden, red.). Het is een heel belangrijke speler. Ook voor hem geldt: er moet iets voorbijkomen waarvan we allemaal denken: daar kunnen we geen nee tegen zeggen”, concludeert hij.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Hancko wil nog steeds naar Atlético, gat van tien miljoen euro tussen vraagprijs Feyenoord en laatste bod'

Feyenoord-verdediger Dávid Hancko staat nog altijd open voor een transfer naar Atlético Madrid, schrijft de Italiaanse transferjournlist Matteo Moretto.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Precies zo echt mooi bod kunnen ze gaan als ze echt opzichtelijk ontevreden worden dan moet je gaan nadenken en anders knallen tot aan de winterstop mocht Feijenoord miraculeus de groepsfase overleven van de Champions league dan blijft iedereen 10000% zeker . En komen de aanbiedingen volgende zomer wel weer.

Goku
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Mee eens, en dan zullende prijzen weer hoger leggen

Klantenservice
Link gekopieerd!
    33
    + 1
avatar

Dit is precies wat ik deze week onder een andere post al aangaf; er worden met spelers vaak afspraken gemaakt over bijvoorbeeld eventuele transfers. Dit interview geeft aan dat dit bij Hancko ook is gebeurd. Het maakt ook duidelijk dat Hancko dit al wist bij het verlengen van zijn contract. Dan weet je ook als speler waar je aan toe bent en zorg je met elkaar dat er geen verrassingen zijn. Mooi om te zien dat Feyenoord zich dusdanig ontwikkeld heeft, dat het zulke keuzes kan maken.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Precies maar ik denk dat de meeste Feyenoorders dit ook wel weten . De media probeert de onrust te zaaien . Het is gewoon mooi om te zien dat het goed in elkaar zit bij onze club . Dat we mensen gewoon kunnen houden , of voor alleen een goed bod laten gaan .

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Het verschil tussen jou en mij is dat ik mij niet 24 /7 er druk om maak . Ik weet hoe de media werkt. Maare blij dat je weer van de straat bent . Is het land weer een stuk veiliger . Verder moeten we jou nog betrappen op het feit dat je uberhaupt ooit wat zinnigs hebt gezegd. Meer dan vi haat komt erbij jou niet uit . Veel plezier nog met al je accounts . Lekker zeiken over vi en naar andere mensen . Met jezelf in gesprek gaan en liken .

Klantenservice
Link gekopieerd!
    32
    + 1
avatar

@beukema heb je inhoudelijk ook nog wat over het onderwerp van het artikel te melden?

Klantenservice
Link gekopieerd!
    29
    + 1
avatar

@gtsb Dat is absoluut fijn om te zien! Voorheen moest je eigenlijk elke zomer verkopen, voor bedragen lager dan dat je zou willen. Echt een goed teken dat ze hier nu veel meer zelf in kunnen sturen. Hopen dat deze ingezette weg door blijft gaan!

Klantenservice
Link gekopieerd!
    36
    + 1
avatar

@beukema Ik ben door niemand ingeschakeld. Ik heb gtsb ook weleens aangesproken. Het is gewoon zonde dat je met dit soort reacties de sfeer verpest maar inhoudelijk op het artikel niet reageert. Ook zijn je reacties al meerdere malen in strijd geweest met de huisregels van deze website. Je klaagt over het gedrag van andere, maar je reageert zelf ook op die manier. Dan is het toch een cirkeltje dat blijft gaan? Je kunt daar zelf verandering in brengen.

Goku
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Klantenservice, ik heb [email protected] bijna nooit inhoudelijk zien reageren op een artikel laat staan op een normale manier

Paulito
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Als Brobbey 40 moet kosten dan Gimenez 65 -75. de 200 kilo zwaarwegende Brobbey is geen afmaker, kon hij dat dan 60 miljoen. Niet voor niets geen wedstrijd van Oranje gespeeld. Zirkzee is Brobbey al voorbij in Oranje en Europees een leuke transfer gemaakt 40 miljoen. Hancko gewoon nog jaar houden en dan voor 35 miljoen verkopen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen