Feyenoord weigert na ‘regelrechte belediging’ te onderhandelen over uitgaande transfer

29 juli 2024, 08:15
Foto: © Imago

Feyenoord weigert deze week zaken te doen met Atlético Madrid over Dávid Hancko, zo meldt De Telegraaf. De Rotterdammers willen pas praten vanaf een bedrag van veertig miljoen euro, terwijl het laagste bod van de Spanjaarden de helft was.

Hancko wordt al de hele zomer gelinkt aan een overstap naar Atlético Madrid. Toch lijkt die er vooralsnog niet van te komen, daar de Spanjaarden bij lange na niet voldoen aan de vraagprijs die de Rotterdammers hanteren. Volgens de krant zou Feyenoord onder de veertig miljoen euro niet willen praten over een vertrek van de verdediger, terwijl het laagste bod van de Madrilenen exclusief bonussen slechts twintig miljoen euro bedroeg. In De Kuip zien ze die bieding als ‘een regelrechte belediging’.

Artikel gaat verder onder video

Hancko kwam in de zomer van 2022 over van Sparta Praag voor een bedrag van zo’n 7,5 miljoen euro. In Rotterdam groeide hij uit tot absolute sterkhouder. De verdediger speelde afgelopen seizoen zo sterk, dat de clubleiding besloot zijn contract open te breken en hem tot medio 2028 vast te leggen. Daarmee zou hij een flink bedrag op moeten leveren.

De krant vergelijkt het vervolgens met andere sommen die worden betaald voor goede verdedigers. Zo betaalde Manchester United een bedrag van zestig miljoen euro voor de nog nauwelijks bewezen Leny Yoro, kostte Ian Maatsen Aston Villa 45 miljoen euro en verlangt Bayern München een bedrag van minstens 50 miljoen euro voor Matthijs de Ligt. “Dat Feyenoord met Te Kloese als stevige onderhandelaar tegen die achtergrond niet eens aan tafel wil zitten met de directie van Atletico Madrid is begrijpelijk.” Volgens de krant heeft de Slowaak begrepen dat er in Madrid een contract met een miljoenensalaris klaarligt. “Maar bij dat miljoenensalaris hoort, zo vindt Feyenoord, dan ook de hoofdprijs.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ‘Niet PSV, maar Feyenoord is beste stap voor Memphis Depay’

Hans Kraay junior hoopt op een terugkeer van Memphis Depay in de Eredivisie, maar dan bij Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Als Feyenoord niet presteert tot de winterstop zal de waarde fors lager komen te liggen. Spelen in Nederland betekent gewoon dat je niet zoveel waard bent qua transfersom

Goku
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Goed verwoord, Klantenservice

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

De meeste die zoch druk maken om feyenoord na gisteren zijn niet eens feyenoorders 🤣.. Dit is toch gewoon een spel zoals bij veel transfers . Het is ook altijd wel grappig dat ajacieden geld en waatde etcetc altijd belangerijker lijken te vinden dan voetbal

Goku
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ja valt me ook op, alleen daar zijn ze de afgelopen 2 seizoenen niet erg op best geweest

jurgen😎
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

een Ajacied die een Feijenoorder tekst en uitleg geeft over beleid effe serieus .........

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Idd ik als Ajax fan ziet dat dit bij lange na niet de opstelling is waar jullie in de comp mee gaan spelen je weet nu waar je staat en dat had je niet geweten als bv tegen Barendrecht had gespeeld , ik wens je een heel fijn seizoen . Ik word wel eens een beetje boos over de haat en nijd hier we hebben elkaar toch nodig om een leuke comp te hebben . zou niet leuk zijn als we allemaal voor dezelfde club zouden zijn .

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Precies zeeuwke. Verder is gisteren alleen uitgezonden door feyenoord one dus kan er door mensen zonder niet veel gezegd worden . Zolang feyenoord de 1e competitie wedstrijd wint vind ik het prima . Bij oefening ga je een keer op je ... Qua hancko is het net als bij andere transfers over de hele wereld een spel . We gaan zien wat er gebeurd .

Goku
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Daar is Ajax de afgelopen seizoenen en goed voorbeeld van Beukie

jurgen😎
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

beukie Hele aanloop naar het seizoen is bijna afgelopen. Wellicht hier en daar een speler af en erbij bij beidde clubs. Daarna zometeen Europa in en competitie in. Dan gaan we zien wie waar staat.

Goku
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Beukie, behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Maar als je wilt horen dat Ajax meer prijzen heeft gewonnen dan Feyenoord of PSV: Ajax heeft meer prijzen gewonnen. Zo nu gelukkig?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen