Feyenoord slaat grote slag en haalt veelbelovend talent op bij Ajax

5 juli 2024, 17:26
Foto: © Imago

Feyenoord gaat Jivayno Zinhagel (15) spoedig toevoegen aan de jeugdopleiding van de Rotterdamse club, zo weet het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl vrijdagmiddag te melden. Zinhagel komt over van aartsrivaal Ajax, waar hij als een van de grootste talenten binnen de academie wordt gezien.

De Rotterdammers zijn langdurig bezig geweest op Zinhagel naar Feyenoord te halen en hebben nu eindelijk beet. Het vijftienjarige talent van Ajax gaat zich voor drie seizoenen verbinden aan Feyenoord, zo is de verwachting van 1908. Het medium verwacht dat de nummer twee van het vorige Eredivisie-seizoen spoedig met een aankondiging en meer details over de deal naar buiten zal treden.

Artikel gaat verder onder video

Dat Feyenoord de aanvaller weet binnen te halen, is mooi nieuws voor de jeugdopleiding van de Rotterdamse club. Zinhagel wordt gezien als een zeer veelbelovend talent en kan dat in de komende drie seizoenen gaan bewijzen in Rotterdam-Zuid. De aanvaller, die in het verleden ook uitkwam voor Sparta Rotterdam, zal in eerste instantie aansluiten bij de onder-17 van Feyenoord.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Voormalig PSV-publiekslieveling duikt op in shirt van Feyenoord

Een opvallende verschijning in de live-uitzending van de EK-talkshow van Broederliefde.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

balletje rond
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

KOOPCLUB !!!!!!!

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

snif snif wat ruik ik toch. O ik ruik het al : Amsterdamse afgunst nu hun eigen dingen tegen zich werken

KROTJE
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Sorry Peterdejong1983, ik mag je verblijden met de mededeling dat Balletjerond Willem2 supporter is en geen Ajacied. Snif snif wat ruik ik toch.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Wie de jeugd heeft heeft de toekomst. Maar daar denken ze in amsterdam anders over. 230 miljoen uitgegeven aan spelers in 2 jaar. En de jeugd geen kans geven. Ja dan vraag je erom dat ze weggaan. En bij Feyenoord zien deze spelers wel toekomst.

KROTJE
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Zo Kringetje Jacoba, heb je nu al weer je dagelijkse orgasme gekregen ? Rico Speksneijder kwam toch ook van de Feyenoordjeugd naar Ajax toe ? En Hato, Noa Lang zijn Rotterdammers gingen toch ook naar Ajax toe ? De Timbers kregen toch ook voetballessen van Ajax en moeder Timber zat toch ook altijd vol trots in de Arena naar de verrichtingen van Jurriën te kijken ? Memphis Depay, Rotterdammer ging toch ook naar PSV toe ? Ben met je eens Feyenoord, de nieuwe -topclub- in Europa geeft de jeugd een zeer goede toekomst, hm....topclub......

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Ja topclub zal best pijn doen bij je. Zeker met het Vitesse scenario dat ajax te wachten staat. Vergane glorie geweest is geweest . Wij kijken naar de toekomst. Er staan nog mooie dingen te gebeuren in Rotterdam. En een depay of noa lang die moet je helemaal niet willen. Wij in ieder geval niet. Horen in het rijtje promes thuis.

KROTJE
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

@Kringetje, "topclub" ? Landskampioenschap niet kunnen verlengen, maar dat was van te voren al bekend bij zo'n topclub, 3e lees je goed 3e, derde ! worden in de groep en dan na Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw door naar de EL gedegradeerd en daar zelfs niet eens van een AS Roma kunnen winnen en nu Slot en vriendjes weg, Wieffer weg, Gimenez weg, Bylow of Wellenreuther weg en nog meer weg.....ha ha ha het blijft toch een club dat gaat tobben de komende tijd, zeker met zo'n coach als Brian Priske, ik geniet er nu al van. Veel plezier met de jeugd.

Goku
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Ach het gebeurt ook andersom.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen