Verrassende wending bij Feyenoord: 'Priske sprak vrijdag met transfervrije buitenspeler'

20 juli 2024, 12:52
Foto: © Imago/Realtimes

Feyenoord kan komend seizoen mogelijk tóch nog beschikken over Alireza Jahanbakhsh. De Iraniër trok deze zomer na drie seizoenen transfervrij de deur van De Kuip achter zich dicht, maar is afgelopen week gesignaleerd op trainingscomplex 1908, waar hij een gesprek zou hebben gevoerd met de nieuwe hoofdtrainer Brian Priske.

Jahanbakhsh werd door Feyenoord in 2021 overgenomen van Brighton & Hove Albion, dat slechts één miljoen euro ontving voor de man die in 2018 nog als topscorer van de Eredivisie voor zeventien miljoen euro overkwam van AZ. In drie seizoenen pendelde Jahanbakhsh onder Arne Slot op en neer tussen basis en bank, uiteindelijk zou hij 106 wedstrijden voor Feyenoord spelen en daarin zeventien keer scoren.

Artikel gaat verder onder video

Na het aflopen van zijn contract leek Jahanbakhsh op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging, maar mogelijk ligt zijn toekomst dus tóch in Rotterdam-Zuid. De Iraniër heeft volgens 1908.nl voorlopig nog geen succes gehad in het vinden van een nieuwe werkgever, waardoor Feyenoord 'nog weleens uitkomst zou kunnen bieden'. Jahanbakhsh zou vrijdag een onderhoud met Priske hebben gehad en vandaag (zaterdag) aanwezig zijn bij het oefenduel met Cercle Brugge, dat om 13.00 uur begint.

"Of Feyenoord Jahanbakhsh daadwerkelijk een nieuwe formele aanbieding gaat doen, moet in de komende dagen blijken", schrijft de supporterssite.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Yankuba Minteh stelt Feyenoord-supporters teleur met pijnlijke opmerking

Yankuba Minteh heeft supporters van Feyenoord teleurgesteld met een opmerking over de stad Rotterdam.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Hij wil echt niet weg🤣🤣

Klantenservice
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Als wisselspeler zou hij mischien af en toe nog wat kunnen brengen, maar als basisspeler voegt hij in mijn ogen echt te weinig toe. De vraag is of hij veel op de bank wil zitten, of liever meer speeltijd wil. Bij dat laatste kan hij beter ergens anders gaan spelen.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

die zit nog op de tribune zolang hij maar bij Feijenoord kan blijven hahahah🤣 Voor hem is het beste een club te vinden waar hij nog even lekker kan spelen basis nog wat laten zien op deze leeftijd wordt je niet sneller en dus moet je anders gaan spelen met je energie . Priske is energie voetbal. Ik denk dat ie niet veel gaat spelen... ook meerekenend dat er nog wat jonge versterkingen zijn gehaald.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ik denk dat ali zelf wel weet wat zijn rol gaat zijn als hij blijft . Dezelfde rol als vorig jaar namelijk Aangezien ik wel eens wat zie buiten camera's om . Kan ik ook zien dat deze speler best belangerijk is voor een groep. En toch ook regelmatig nog een belangerijke invalbeurt heeft . Prima jongen om erbij te hebben dus

Copa
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Arme jongen. Twee seizoen goed Feyenoord en hij kan gratis nergens onderdak vinden. Vreemd, zo slecht is hij niet. Feyenoord zal hem wel een contractje aanbieden van een jeugdspeler of zo, met de mogelijkheid om te vertrekken wanneer hij wil/kan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen