Feyenoord-fans schrijven 'miskoop' nu al af, zelfs Feyenoord-kanaal ONE komt met kritische graphic

20 juli 2024, 14:07   Bijgewerkt: 20 juli 2024, 14:34
Foto: © Feyenoord ONE

Ayase Ueda maakt op veel supporters van Feyenoord geen goede indruk in de oefenwedstrijd tegen zijn oude club Cercle Brugge. De duurste aankoop uit de clubgeschiedenis wordt bekritiseerd op sociale media, waar hij door sommige fans wordt bestempeld als miskoop. Zelfs het eigen clubkanaal Feyenoord ONE kwam in de pauze met een kritische graphic over Ueda.

De Japanse spits heeft een basisplaats tegen Cercle, maar oogde 'niet scherp', zo schreef Feyenoord ONE zelf in de graphic. Door presentatrice Mascha Lange en analist Bert Konterman werden beelden getoond van twee kansen die Ueda in de eerste helft had. Een van zijn schoten werd geblokt en in de 39ste minuut miste Ueda een grote kopkans: van dichtbij kon hij zijn kopbal niet de juiste richting meegeven, waardoor keeper Warleson van Cercle redding kon brengen.

Artikel gaat verder onder video

Ook op sociale media klinkt veel kritiek. Sommige fans van Feyenoord vinden dat Ueda deze zomer al verkocht moet worden. Hij werd een jaar geleden voor naar verluidt maximaal 10,25 euro van Cercle, dat zaterdag dus de tegenstander is. Het oefenduel begon om 13.00 uur.

© Feyenoord ONE

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Yankuba Minteh stelt Feyenoord-supporters teleur met pijnlijke opmerking

Yankuba Minteh heeft supporters van Feyenoord teleurgesteld met een opmerking over de stad Rotterdam.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Riep ik vorig seizoen al. kan bal niet vasthouden ligt vaker op de grond dan hij staat echt een matige speler.

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Het is toch eigenlijk Wel typisch. Telkens als feyenoord een groot bedrag neertelt zijn juist dat de spelers die 'tegenvallen' Nu ueda, een clubrecord, en daarvoor lazovic, toen ook clubrecord. Het erge is dat het bij de clubs daarna weer wel goedkomt.

Copa
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Feyenoord heeft onder Slot boven verwachting gepresteerd, maar er is ook voor begrippen van deze club veel geïnvesteerd. Helaas zitten er ook nogal wat miskopen bij. Het probleem voor Feyenoord nu is dat ze niet kunnen verzilveren. Gelukkig heeft Wieffer zijn transfer te pakken, maar dat is na twee succesvolle jaren te weinig. Pech voor Hartmna dat hij geblesseerd is geraakt. Had hem een hele mooie transfer gegund. Naast zijn goede spel lijkt hij mij ook een goed mens! Lopez moet proberen bij de Eagles aan de bak te komen . En Gimenez? tja

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ueda past niet in de speelwijze . Ik denk ook dat hij mentaal niet tegen een concurrent kan. Verder heeft elke club/td zijn miskopen .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen