'Feyenoord heropent onderhandelingen met Italianen: ruildeal alsnog bespreekbaar'

20 juli 2024, 11:40   Bijgewerkt: 20 juli 2024, 14:37
Foto: © Imago

Feyenoord heeft de gesprekken met Lazio over een transfer van Calvin Stengs hervat, zo meldt La Gazzetta Dello Sport zaterdagochtend. De 25-jarige aanvallende middenvelder zou volgens de roze sportkrant mogelijk betrokken kunnen worden in een ruildeal waarbij Gustav Isaksen de omgekeerde weg zou bewandelen.

Afgelopen zomer nam Feyenoord Stengs voor een bedrag van zes miljoen euro over van het Franse OGC Nice. De oud-speler van AZ, die het voorgaande seizoen op huurbasis doorbracht bij het Belgische Royal Antwerp FC en met die club de dubbel won, maakte in De Kuip een prima debuutseizoen door. In 43 wedstrijden in alle competities scoorde Stengs acht keer en bereidde hij achttien treffers van een teamgenoot voor.

Artikel gaat verder onder video

In juni doken de geruchten al op dat Lazio - afgelopen seizoen in de groepsfase van de Champions League nog tegenstander van Feyenoord - deze zomer zaken zou willen doen en Stengs naar Rome zou willen halen. Stengs bevestigde de verhalen begin juli voor de camera's van ESPN, maar bezwoer daarbij direct dat de belangstelling 'vooralsnog niet concreet' zou zijn.

Volgens La Gazzetta is dat inmiddels dus wél het geval en zijn de contacten tussen Feyenoord en Lazio 'de afgelopen uren' opnieuw aangehaald. "Feyenoord is altijd bereid geweest de speler te laten gaan", weet de krant. Een ruildeal waarbij ook Lazio-speler Isaksen wordt betrokken zou inmiddels ook een optie zijn: "Lazio zou nu bereid zijn de Deen te laten vertrekken", leest het. Overigens zou ook het Fenerbahçe van José Mourinho zich graag met Isaksen versterken, zo weet de sportkrant.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ‘Niet PSV, maar Feyenoord is beste stap voor Memphis Depay’

Hans Kraay junior hoopt op een terugkeer van Memphis Depay in de Eredivisie, maar dan bij Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Weet niet als dat zo goede ruil is of er moet wat miljoenen bij komen

jurgen😎
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

ik denk hetzelfde ben helemaal niet gecharmeerd van die speler... heeft weinig laten zien bij lazio een speler die ze niet echt hoeven meer slijten aan Feijenoord lijkt het op... En Stengs is echt een nuttige speler.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ken heel die speler niet . Maar Stengs is een wisselvallige ,toch best wel blessure gevoelige speler. Dus ja wat is wijsheid in deze . Trouwens moesten we van dhr te kloese niet alles geloven . Dus we gaan het zien

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen