Feyenoord en Brighton formeel akkoord, Wieffer bereikt mondeling akkoord

4 juli 2024, 15:02   Bijgewerkt: 4 juli 2024, 21:31
Foto: © Imago

Feyenoord en Brighton & Hove Albion zijn tot een mondeling akkoord gekomen over de transfer van Mats Wieffer naar de Premier League, zo weet De Telegraaf. Naar verluidt is er een bedrag van dertig miljoen euro met flinke bonussen gemoeid met de overstap.

Volgens de krant hoeft Feyenoord zich weinig zorgen te maken over het halen van de bonussen. Zolang Wieffer het bij Brighton naar behoren doet, zullen deze bonussen van meerdere miljoenen makkelijk te halen zijn. Op dit moment is de middenvelder druk in gesprek met de clubleiding van de Engelsen, maar tot een akkoord is het nog niet gekomen.

Artikel gaat verder onder video

Zodra de transfer rond is, heeft Feyenoord een enorme winst gemaakt op Wieffer. De middenvelder kwam twee seizoenen geleden voor een bedrag van 750.000 euro over van stadsgenoot Excelsior. Nu vertrekt hij exclusief bonussen voor een bedrag dat veertig keer zo hoog is.

Wieffer is momenteel in Engeland om de deal af te ronden. Overigens heeft Arne Slot nog geprobeerd om de middenvelder met zich mee te nemen naar Liverpool. De voormalig trainer van Feyenoord zou hiervoor zijn goedkeuring hebben gegeven, maar grijpt dus mis.

Update: Feyenoord en Brighton formeel akkoord, Wieffer mondeling akkoord

Nadat Feyenoord en Brighton eerder op de middag tot een mondeling akkoord waren gekomen over de transfer van Wieffer, is er volgens 1908.nl inmiddels sprake van een formeel akkoord. Ook is de middenvelder zelf tot een mondeling akkoord gekomen met de Premier League-club. Zodra de transfer helemaal is afgerond, zal Feyenoord vijftien procent van de nettowinst moeten overmaken aan Excelsior.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Voormalig PSV-publiekslieveling duikt op in shirt van Feyenoord

Een opvallende verschijning in de live-uitzending van de EK-talkshow van Broederliefde.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ja toch mooie dingen had ik al gezegd 30 miljoen. leuke doorverkoopclausule erbij het ga je goed tkx voor je bijdrage! LEKKUH!!!!!!

Allback
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

30 miljoen voor een speler die niet uitblinkt in Nederland, wat een bedrag. Ik had 20 miljoen euro al veel gevonden. Mooie deal voor Feyenoord.

Voetbalfan
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Niet uitblinkt in Nederland? Omdat hij geblesseerd was zat hij niet bij Oranje. Blinde vink.

Copa
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Allemaal dank zij Arnesen, die Slot binnen haalde Als dit artikel klopt dan heeft Feyenoord een goede deal. Doorverkooppercentage is belangrijk, aangezien Wieffer kiest voor een kleine club waar hij rustig kan groeien Dit zal er dus al aan te komen en dan over 2? ton moeilijk doen bij Utrecht. Niet sjiek

KROTJE
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

30 miljoen wow, da's een groot bedrag. Carrière als een raket. Fijn voor Wieffer en zeker ook voor Feyenoord. Ik hoop dat Wieffer in die grotere competitie dan in de onze, alwaar hij zwaarder wordt getest zich nog beter gaat ontwikkelen en een persoonlijkheid op het middenveld van Oranje gaat worden. Mooi bericht.

The all blacks
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Wordt geen succes. Veel te licht voor Premier League.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Dat werd door sommige ook geroepen toen hij naar Feyenoord kwam. Dat leverde hem uiteindelijk een plekje bij oranje op. Het is moeilijk te voorspellen, we gaan het zien

Voetbalfan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jij hebt er vetstand van zeg!

Goku
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Ook leķker voor Excelsior.

Voetbalfan
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Inderdaad. Leuk voor die club.

gtsb
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Mooi bedrag/winst en geen echte aderlating maar dat is mijn mening . Ik denk ook dat zijn handelings snelheid iets te langzaam is voor de echte top . Maar hopelijk heb ik het mis .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen