‘Erik ten Hag jaagt door en richt zijn pijlen op volgende Oranje-international’

19 juli 2024, 20:22
Foto: © Imago

Manchester United wil een poging doen om Xavi Simons binnen te halen, zo weet L’Équipe. De spelmaker wordt al langer verbonden aan een overstap naar Bayern München en RB Leipzig, maar daar kan nu dus ook Manchester United aan worden toegevoegd.

Na Joshua Zirkzee en stafleden Ruud van Nistelrooij, René Hake en Jelle ten Rouwelaar al naar Manchester te hebben gehaald, wil Erik ten Hag zijn Nederlandse enclave op Old Trafford uitbreiden door Simons naar de Premier League te halen. De Engelsen zouden in de zomer van 2023 ook al achter de jongeling aangezeten hebben, maar toen was een bod van vijftig miljoen euro niet voldoende.

Artikel gaat verder onder video

Ook deze zomer richt Manchester United zijn pijlen dus weer op Simons. De Oranje-international zal echter niet voor een appel en een ei op te pikken zijn. Naast the Red Devils hebben ook RB Leipzig en Bayern München interesse in de diensten van de spelmaker. Laatstgenoemde zou zelfs al een bod van negentig miljoen euro hebben gedaan voor de aanvaller annex middenvelder. Toch is zijn komst naar Zuid-Duitsland allerminst zeker, daar de Duitse recordkampioen nog niemand heeft verkocht en zodoende slechts één van Simons of het andere transferdoelwit Désiré Doué wil overnemen.

Om de komst van Simons naar Manchester United te realiseren, zal de club van Ten Hag eerst moeten verkopen, zo weet de Franse krant. Scott McTominay en Casemiro zijn hiervoor de voornaamste kandidaten. Naast Simons hoopt Manchester United met Matthijs de Ligt ook nog een andere Nederlander aan de selectie toe te voegen, maar die onderhandelingen zijn voorlopig gestokt.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 NOS Studio Fußball haalt uit naar Oranje-international: ‘Dit kan niet in het Nederlands elftal’

Aan tafel bij Studio Fußball wordt een harde conclusie getrokken over een basisspeler van Oranje.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Best grappig Koeman was niet echt fan van hem, later veranderde dit enigszins. Toch wisselde hij hem vaak en liet hij de baas van het tem staan Of om de woorden van EdgerDavids te gebruiken Hiddink moet zijn kop uit de ..... van Danny Blind??? halen

Lorenzo Chiquita
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Na die miskleun met die peperdure Braziliaanse clown van Ajax, nu weer een veel te lichte speler voor de Premier League... met zijn huil babyface.. Lijkt me niet erg slim

ERIMIR
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ten Hag gaat het hele Nederlands elftal naar MU halen.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ten hag maakt gewoon de barcelona fout die v gaal maakte in het verleden . Teveel landgenoten ,eredivisiespelers/oude bekende . In je selectie en staf Ik hoop dat slot dat niet gaat doen .

Ajeto!
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Eigenlijk zie je nu hoe klein het netwerk van Ten Hag is. Hier moet toch een algemeen, technisch of sportief directeur ingrijpen. Om nog maar te zwijgen over The Glazers die willen toch financieel beter worden van de club. Dat ga je niet met een 8ste plaats voor elkaar krijgen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen